Българска национална телевизия ще излъчи най-големите български успехи на конкурса

...
Българска национална телевизия ще излъчи най-големите български успехи на конкурса
Коментари Харесай

Най-големите музикални успехи на България в „Седмицата на Евровизия“ от 12 до 16 май по БНТ 1

Българска национална телевизия ще излъчи най-големите български триумфи на състезанието Евровизия в ефира на Българска национална телевизия 1. В пет следващи вечери феновете ще могат да си напомнят българските участия на Евровизия 2007, 2016 и 2017, както и семейството на Детската Евровизия 2015 в София. Също по този начин в програмата попада и директното лъчение на специфичното шоу “Europe Shine a Light”, което ще показа артистите и песните от анулираната Евровизия 2020.

„ Седмицата на Евровизия “ по Българска национална телевизия 1:



„ Седмицата на Евровизия “ ще стартира на 12 май от 22 часа с лъчение на Евровизия 2007 в Хелзинки, където Елица Тодорова и Стоян Янкулов се класират на пето място с песента си „ Вода “. На 13 май феновете ще могат да си напомнят Евровизия 2016 в Стокхолм и четвъртото място на Поли Генова с шлагера „ If Love Was A Crime”. На 14 май от 21 часа Българска национална телевизия 1 ще излъчи и найгледаната телевизионна продукция, осъществена в България – Детската Евровизия 2015. Най-големият триумф на България в състезанието и второто място на Кристиан Костов на Евровизия 2017 ще бъде излъчен на 15 май от 22 часа.

На 16 май онлайн в ефира на Българска национална телевизия 1 феновете ще могат да гледат и специфичното шоуто “Europe Shine a Light” от 22 часа българско време. Телевизионната стратегия ще показа песните и артистите, които щяха да вземат присъединяване в анулираната Евровизия 2020. Българският представител на Евровизия Виктория, която беше един от огромните любимци за успеха на Евровизия 2020, също ще бъде част от програмата. Песента ѝ за България “Tears Getting Sober” ще прозвучи в ефира на над 47 малките екрани в цяла Европа и Австралия. Очаква се шоуто да има над 200 милиона фенове.

 &list=PL-6kHQHnkOY2qxUxLu1u1XKVWN4Nse8bz&index=2&t=0s

От 10 до 16 май българските фенове ще могат да гласоподават в специфичната ранглиста „ Любима ария на българските фенове от Евровизия 2020 “, която ще уточни любимеца за българските 12 точки. Гласуването ще бъде допустимо през новото мобилно приложение на Българска национална телевизия.

Тазгодишното издание на Евровизия беше анулирано поради пандемията от ковид. Това се случва за първи път в 65-годиншаната история на найголямата музикална конкуренция в света.

Седмицата от 10 до 17 май е оповестена от Европейския съюз за радио и телевизия за седмица на Евровизия 2020. Песните от тазгодишното издание на състезанието ще са на непрекъсната ротация в европейските радиа и музикални малките екрани, а доста от национални малките екрани в Европа приготвят и специфични телевизионни стратегии.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР