Българска фондова борса обявява ежегодния си конкурс за две стипендии

...
Българска фондова борса обявява ежегодния си конкурс за две стипендии
Коментари Харесай

БФБ обяви петия си ежегоден конкурс за стипендии

Българска фондова борса афишира годишния си конкурс за две стипендии за подкрепяне явяването на изпит за първо равнище на професионалната акредитация Chartered Financial Analyst (CFA), оповестяват от борсовия оператор. Отпускането на стипендиите е част от самодейностите на БФБ за по-добро финансово обучение в България и се организира за пета поредна година. Това оповестиха от БФБ.

Стипендиите покриват общоприетата такса за регистрация и ще бъдат предоставени на претенденти, които се явяват на изпита за първи път. За да бъдат позволени до състезанието, претендентите би трябвало да имат приключена или да са последна година бакалавърска степен, или да имат четиригодишен професионален опит. Конкурсът е отворен и за претенденти, които дават отговор на изискванията и като композиция от обучение и професионален опит, който е насъбран в последните четири години.

Конкурсът ще се организира в два кръга: асортимент по документи, при който ще бъдат позволени само претендентите, отговарящи на условията, и изпит, който ще се организира на 19 януари 2019 година

Кандидатите би трябвало да показват: запълнен формуляр за кандидатстване, настояща автобиография, академична информация и мотивационно писмо.

Крайният период за подаване на документи е 11 януари 2019 година, като те би трябвало да бъдат изпратени на адрес [email protected] със следния Subject (Относно): CFA Scholarship 2019. Телефон за контакт +359 2 937 09 60.

Детайлна информация за предлаганите стипендии е налична и на страницата на БФБ.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР