Българска делегация, водена от главния секретар на МВР главен комисар

...
Българска делегация, водена от главния секретар на МВР главен комисар
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР води делегация на Световна полицейска среща в Дубай

Българска делегация, водена от основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев, взе участие в Световния конгрес по покана на главнокомандващия на полицията в Дубай генерал-лейтенант Абдула ал Марри. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Дискусиите в границите на срещата, която събира представители на над 100 страни, са разпределени в седем панела и преглеждат разнообразни тематики от региона на правоприлагането. Сред тях са противопоставяне на престъпността, киберпрестъпленията и наркотрафика, криминалистика и криминология, потребление на дронове в полицейската активност, пътна сигурност и други

В състава на българската делегация са и шефът на Дирекция „ Международно оперативно съдействие “ старши комисар Дамян Лечев, генералният консул на Република България в Дубай и Северните емирства Станислав Димитров и Кирил Апостолов, завеждащ „ Консулска работа “.

В програмата на основен комисар Живко Коцев са планувани и двустранни срещи с генерал-лейтенант Марри и с шефа на Полицейската академия на Дубай.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР