Българска банда е пропътувала над 100 мили, за да се

...
Българска банда е пропътувала над 100 мили, за да се
Коментари Харесай

Българи крадат варели с олио посред бял ден в Англия

Българска тайфа е пропътувала над 100 благи, с цел да се опита да открадне варели с олио за готвене от супермаркет измежду бял ден в Англия, заяви в. " Дейли мейл ".

Нашенците били спрени от самоуверен чиновник на магазина, който ги хванал в капан, откакто затворил вратите на разпределителните пунктове. 

Борис Огнянов, 37 година, Ян Георгиев, 43 година, и Николай Йорданов, 44 година, се пробвали да правят крупната кражба на олиото за готвене, откакто внезапните скокове на цените го трансфораха в търсена стока за черния пазар, където съгласно полицията то се рециклира и преработва, а и също може да се употребява за произвеждане на биогориво.

Триото пътувало чак от Ууд Грийн в северен Лондон до Норич за опита за кражба в супермаркет. Българите били глобени с по 525 паунда от магистратския съд на Норич, Норфолк, откакто се признали за отговорни за опит за кражба през октомври предходната година.

Съдът открил, че на триото са били платени по 180 паунда, с цел да свият варелите, които са предопределени да бъдат събрани от компания за преработване, написа " 24 часа ".

Според Би Би Си кражбата на готварско олио коства на Министерството на финансите на Англия приблизително £25 милиона годишно като „ изгубени мита “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР