Българката Стефани Линева, която през декември беше прегазена и убита

...
Българката Стефани Линева, която през декември беше прегазена и убита
Коментари Харесай

Сензационно разкритие за убийството на красивата българска студентка Стефани Линева в Ню Йорк!

Българката Стефани Линева, която през декември беше прегазена и убита в Ню Йорк, е била упоена с опиат, употребен от изнасилвачите. Това написа новия си брой вестник „ БГ войс “.

“Date rape drug” е терминът, който използват в британския език, за опиат, който нормално се пуска в чашата на набелязана жертва до момента в който тя не гледа, и по-късно бива изнасилвана, когато е несъответстваща и безпомощна.

26-годишната студентка беше открита на магистрален път в Бингхемптън. По-късно стана ясно, че тя е била прегазена от 26-годишен гражданин на Ню Йорк Айзаз Сидики. Той беше хванат и съден.



От университета, където учи Стефани, а след това и от целия град събраха 30 000 $ за премия за залавянето на причинителя.

От полицията изглеждаха уверени във версията за удар от кола, чийто водач по-късно е избягал. Те настояват, че има очевидци, които са видели Стефани покрай мястото, където е намерено тялото ѝ към времето, в което е настъпила гибелта.

Майката на Стефани доктор Даниела Атанасова сподели още тогава, че ще упорстват за втора аутопсия, както и че ще наемат частен детектив, който да направи без значение следствие на гибелта на момичето.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР