Българката с никарагуанска кръв Паулина Ванегас направи шокиращо признание пред

...
Българката с никарагуанска кръв Паулина Ванегас направи шокиращо признание пред
Коментари Харесай

Паулина от Фермата призна за страшни унижения във връзката си

 Българката с никарагуанска кръв Паулина Ванегас направи шокиращо самопризнание пред сиромасите в риалитито " Фермата: Нов свят “. Хубавицата, която си завоюва прякора Жулиета в шоуто поради процъфтяващия си романс с автомонтьора Краси Джунов, хвана за слушатели маникюристката Силвия и многодетната майка Веселка.

Откровенията й се лееха през прозорчето в триметровата стена, която разделя стопанствата на бедните и богатите в предаването. " Аз имам гадже, от седем години сме дружно. От една страна, всичко е добре, само че от друга съм изтърпяла всевъзможни унижения – от позиция на изневери и освен. Приятелят ми много ме обгрижва, устоя ме финансово, само че за седем години преглътнах какви ли не простотии и това ми тежи “, разчувства се Паулина.

Тя разкри, че вижда в беглеца Ромео на " Фермата “ – Краси, дребното камъче, което обръща колата на проблематичната й връзка. Ванегас на няколко пъти в шоуто загатваше колегата си в действителния живот – вносител на ядки от арабски генезис, като най-често го даваше за образец като чужденец, съумял да започва почтен бизнес в България. Фактът, че е обвързана, не й попречи да прибере в леглото си Краси Джунов, който загърби тима на сиромасите и прескочи стената, с цел да бъде покрай нея.

Нашенецът с минало на сексуален модел в Испания и Паулина флиртуват от ден първи в шоуто, а след бягството на Краси близостта им ескалира в целувки и обятия на всеки милиметър от територията на чорбаджийската плантация. На въпроса на Силвия по какъв начин ще реагира приятелят й на закачката й с Красимир в национален ефир, Паулина отвърна най-спокойно:

" Ние най-вероятно ще се разделим “. За разлика от Жулиета, фермерът Ромео има много по-простичка предистория - той влезе в надпреварата със поръчката да прави секс и призна, че поради това е зарязал гаджето си порнозвезда, написа " Хотнюз ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР