Българката, която попадна в обсега на мащабната акция срещу италианската

...
Българката, която попадна в обсега на мащабната акция срещу италианската
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ на българката Живка, арестувана като мафиот в Италия

Българката, която попадна в обсега на огромната акция против италианската мафия, е разпитана, само че може да излиза и да се движи свободно, оповестява bTV.

Това описаха нейни близки в България. 38-годишната Живка Димитрова е работила в заведение на един от босовете, посочени за съществени в проведената мрежа – Никола Бонавота.

Живка работи като барман в заведението на Бонавота от Сант Онофрио. Според италиански изявления семейството Бонавота съставлява калабрийската мафия в градчето.



Там, на улица „ XXV април” n.18, се е намирало "il caffe sublime ", бар на името на Живка, която Никола Бонавота е употребил като подставено лице. Той е в листата на задържаните през вчерашния ден. Министерство на вътрешните работи удостоверява ограниченията против Живка, само че дава нищожна информация.

„ Колегите правят инспекция и сега, в който получим позволение, следствието е под контрола на италиански прокурор, тогава ще подаваме информация. Съжалявам, съблюдаваме правилата на партньорството”, съобщи вътрешният министър Младен Маринов.



Следите на българката, попадналата в обсега на огромната акция против италианската мафия, водят към Чирпан.

В града се намира фамилната къща на Живка. Баща й е сигурен, че тя не работи за мафията. Баща й споделя, че тя работи в Италия от 11 години, има дете и семейство.



Други близки, поискали анонимност, потвърдиха местоработата.

„ Барман е, то е малко кафе, всички я познават, Джулия си й споделят. Мачове доста там играят, залагат. Преди 6 месеца в действителност се е водело на нея, само че всичко е анулирано. Сега мисля, че на брат му се води, на този Никола. Те са няколко братя”, споделят околните на Живка.

Те настояват, че през днешния ден тя била на учебен празник на детето си.

Името на българката се появи в листата на съда Катандзаро, в групата на хората, по отношение на които е подхванато краткотрайно задържане в дома им. Било е единствено обикновен разпит, безапелационни са околните й.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР