Българката Константина Кунева, позната на гръцката политическа сцена, ще се

...
Българката Константина Кунева, позната на гръцката политическа сцена, ще се
Коментари Харесай

Българка e кандидат за депутат на изборите в Гърция

Българката Константина Кунева, позната на гръцката политическа сцена, ще се бори за депутатско място в гръцкия парламент на изборите пред май. Според прогнозите тя има късмет да бъде определена.

Българката Константина Кунева още веднъж излиза на политическата сцена, написаха в коментар гръцките медии, откакто централата на Комунистическата партия разгласи, че я включва в листите си за парламентарните избори на 21 май.

Според прогнозите Кунева има действителен късмет да влезе като народен представител в гръцкия парламент. Ще се бори за доверието на гласоподавателите в Атина. Тя е доста известно лице след един мандат като евродепутат от СИРИЗА.

" Българката Кунева ", както всички в Гърция я познават, макар че получи и гръцко поданство, е синдикална активистка, която стана жертва на покушения вследствие на опитите ѝ да отбрани ползите на  работещите в столичното метро.

Напускането на партия СИРИЗА е разследване от несъгласието ѝ с някои аспекти на партийната политика, само че пък нейните възгледи и държание на политическата сцена абсолютно я приближават до Комунистическата партия, написаха в нейна поддръжка в обществените медии.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР