Българката Иванка Колева е арестувана за бруталното убийство на съпруга

...
Българката Иванка Колева е арестувана за бруталното убийство на съпруга
Коментари Харесай

Намушкан, разстрелян и опакован в стреч фолио: Българка уби брутално мъжа си в САЩ

Б ългарката Иванка Колева е задържана за бруталното ликвидиране на брачна половинка си, също българин, в американския град Гилбърт, щата Аризона. Тя го намушква, прострелва, а най-после го опакова в стреч и го скрива под фамилното ложе, оповестява локалната телевизия Arizona Family.

Полицията в Гилбърт разясни, че към 16:00ч. в сряда, 22 ноември, чиновници са изпратени на инспекция в дом на Аспен уей, покрай булевардите Гваделупа и Рекер. Когато пристигнали, вътре намерили мъртъв мъж, разпознат по-късно като 49-годишния Стефан Колев. В отчетите за ареста чиновниците на реда означават, че са намерили Колев с признаци на разложение, откакто е бил завит в найлон и прикрит под легло. Нараняванията на Колев включват огнестрелни рани и пронизване в региона на слабините. На мястото на престъплението детективите означават " явни старания за разчистване на мястото на престъплението “.По стената е имало пръски кръв, а на вратата на спалнята са се виждали дупки от патрони.

Силно редактирани правосъдни документи, получени от медията, демонстрират по какъв начин детективите са свързали 51-годишната Иванка Колева с закононарушението. В документите се показва, че Колева се е обадила на фамилен другар дни по-рано, с цел да каже, че брачният партньор й е " напуснал фамилията им “ и че има потребност от помощ, с цел да се грижи за децата си, 21-годишен наследник и 14-годишно момиче. Видеонаблюдението обаче демонстрира, че Колев е бил жив единствено часове преди този момент. Съобщава се, че по-късно Колева се е настанила в няколко стаи в Hilton Garden Inn в Темпе.

Според документите, на идващия ден, откакто не е видял майка си известно време, младежът споделил на сестра си, че майка му е споделила да не върви в къщата без полиция. След това в понеделник, 20 ноември следобяд, Колева е приета в болница в следствие от злополука. Твърди се, че в болничното заведение тя е направила " самоубийствени " изказвания. Същата вечер някой я рапортува като изчезнало лице, което се е " държало истерично “ и е в несъответстващо положение.

Детективите откриват револвер, закупен от оръжеен магазин в Темпе по-рано през месеца, в колата на Колева, която е в автоморга след злополуката. Колева е задържана в понеделник в болница в Чандлър по обвинявания в ликвидиране втора степен. Тя е арестувана против гаранция от 1 милион $.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР