Българката Гюлсим Али, която е една от най-популярните актриси в

...
Българката Гюлсим Али, която е една от най-популярните актриси в
Коментари Харесай

БГ звезда от турски сапунки се върна у нас

Българката Гюлсим Али, която е една от най-популярните актриси в турските сапунени сериали , се завърна у нас! Красивата брюнетка пътува до родния си град Русе, с цел да се види с родственици и другари. Гюлсим разкри, че още веднъж е на българска територия, като си пусна фотоси от русенския пристан, а зад тила й тече река Дунав. Мегаизвестната актриса край Босфора намира, време и излиза на заведение, с цел да отпразнува рождения ден на близка другарка. Гюлсим за пръв път попада в светлината на прожекторите през 2009 година, когато печели в София състезанието „ Супермодел на България “. Тогава тя е едвам на 14 година и е най-малката участничка, само че впечатлява журито с отлични ограничения и височина от 174 сантиметра, пиш България Днес.

Впоследствие хубавицата показа страната ни на международно дефиле в бразилския град Сао Пауло. Родена е на 18 февруари 1995 година в Русе в фамилията на български турци и в никакъв случай не губи връзката си с родния град.

Гостуването й в дунавската столица е голяма реклама за града, защото Гюлсим има близо 2 милиона почитатели в Инстаграм. Стотици нейни фенове са впечатлени от Русе и акцентират какъв брой хубав е родният й град. Първите стъпки на Гюлсим в киното са през 2012 година, когато се явява на кастинг и е утвърдена за второстепенна роля в поредицата „ Последното лято на Балканите 1912 “. Снимките са в Северна Македония, а след техния край младата актриса отпътува да живее в Истанбул за непрекъснато.

Целта й е да усъвършенства турския си език, защото преди този момент главно приказва на български. В Турция Гюлсим проби с присъединяване си в няколко суперуспешни сапунки. Въпреки натоварената си стратегия нашата звезда съумя да откри време за България.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР