Българка спечели трето място в конкурса за красота „Мис Нация“

...
Българка спечели трето място в конкурса за красота „Мис Нация“
Коментари Харесай

Българка стана трета в света в конкурс по естествена красота

Българка завоюва трето място в състезанието за хубост „ Мис Нация “ в Дубай. Това е един от дребното състезания в света, на които няма тур по бански, не се позволяват девойки с корекции и се държи на естествената хубост.

Неин представител сигурно е Кристиана Рангелова. 23-годишната българка няма доста грим, няма филъри, ботокс и силикон, нито екстеншъни и изкуствени мигли. Тя е естествена русокоска с транспарантно сини очи. Организаторите на „ Мис Нация “ сами се свързват с нея в обществените мрежи. След подробно изследване тя се съгласява да взе участие в състезанието, който се организира в Дубай. И става трета.

Гласуване в интернет изстрелва нашето момиче в челната тройка дружно с представителките на Индия и Судан. „ Отначало бяхме 19, „ Мис Мароко “ беше дисквалифицирана заради обстоятелството, че имаше пластични корекции. После „ Мис Сърбия “ и „ Мис Армения “ бяха дисквалифицирани, тъй като онлайн вотът беше посредством платени и безвъзмездни гласове, а те бяха мамили, т.е. бяха напомпали гласовете си по подправен метод, с цел да може да са напред в класацията, което не беше действително. Установи се и те бяха отстранени “, описа Кристиана пред bTV, написа Inews.bg.

Тя споделя, че няма нищо срещу корекциите, само че и признава, че не схваща за какво 20-годишни девойки би трябвало да се трансформират тотално и да стартират да наподобяват една на друга.

Въпреки очевидните преимущества на нашето момиче някои от участничките в състезанието мъчно се помиряват, че тя е в топ 3. И Кристиана има проблеми.„ Имахме ревюта на известни арабски дизайнери. Ден откакто се прибрахме в България, стана ясно, че моята рокля липсва. И тогава ме упрекнаха в кражба “, споделя с оскърбление хубавицата.

Кристиана споделя за съмненията си едвам в този момент и не е желала да хвърля сянка върху състезанието и уредниците му. А и върху своя триумф.

Според нея шампионата на Индия и Судан в надпреварата е разбираемо. И двете страни имат многомилионно население, а България е едвам от 7 милиона души. И без значение от техния триумф, Кристиана остава другарка с тях и даже след състезанието победителките си разменят координати и си пишат, с цел да споделят прекарванията си след триумфа. „ И това е изцяло обикновено. Защо би трябвало да има злоба? “, пита се хубавицата. Кристиана е щастлива, че България от дълго време не е достигала толкоз напред в интернационален конкурс за хубост. Това да е единствено модел обаче не й е задоволително.

В момента приключва право, желае да се занимава и с публицистика. Красавицата споделя за себе си, че е старателна студентка и се пробва да има отлични оценки. Родителите й са адвокати и тя приема за себе си, че е „ закърмена с право “. Когато пристигнало време да кандидатства, тя заложила на тази компетентност, тъй като счита, че би трябвало да имаш солидно обучение за в бъдеще. „ Модата е до време, няма да се фотографирам постоянно, само че считам, че имам данните да застана пред камера и да трансформира това свое занимание в кариера “, признава красивата българка.

„ Можеш да станеш обект на злоба, само че аз не се държа пренебрежително. Красотата е субективно разбиране – за някои може да съм красива, за други – не “, споделя Кристиана. Според нея хубостта е естествено качество и като всяко друго такова би трябвало да се употребява рационално. Досега Кристиана е взела участие единствено в „ Мис България “ и няма проекти за други състезания. А скоро й следва още веднъж да пътува до Дубай за формалното коронясване на победителките в „ Мис Нация “.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР