Българка показа колко струват два шезлонга и един чадър на

...
Българка показа колко струват два шезлонга и един чадър на
Коментари Харесай

Българка показа какво плаща, за да използва шезлонги и чадър на плаж в Гърция

Българка сподели какъв брой костват два шезлонга и един чадър на плаж в Гърция. Снимка е оповестена във фейсбук, видя  Plovdiv24.bg.

" Какви са цените за 2 шезлонга и 1 чадър ", написа тя и разгласява и фотография.



Всъщност от касовата записка се вижда, че сумата е за две фрапета, с което дамата желае да каже, че е задоволителна единствено потреблението, а плажните такъми са безвъзмездни.

Според осведомени по плажовете в южната ни съседка почти на всички места по чадърите има закачени табели, на които написа, че има условие за минимална консумация 3 евро на човек. А други прибавят, че дори масичка и стол има.

Част от коментиращите се нервират, защото информация е леко подвеждаща: Демек това не е цената за шезлонг и чадър, а за две кафета, които си пиете под чадъра. Така написаното от вас излиза, че на този плаж сте платили 7 евро за наем на оборудванията, което е заблуждаващо и погрешно.

С вашия пост потвърждавате глупавите клюки, че в Гърция се заплаща за чадър и шезлонги. Не е заяждане, вижте какво сте написала - какви са цените за чадър и шезлонг в Гърция. Не, не коства толкоз, тъй като не коства нищо, това е цената на нещата, които сте консумирали. Все едно да напишете, че столът и масата в таверната костват 8 евро, щото сте пили 2 бири там. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР