Българка подлуди италианската полиция, след като подкара с 200 в

...
Българка подлуди италианската полиция, след като подкара с 200 в
Коментари Харесай

Българка лети с над 200 км/ч, подлуди полицията в Италия

Българка подлуди италианската полиция, откакто подкара с 200 в час бял " Ягуар XF " по автомагистрала А4. Дръзката дама отказала да спре след сигнал на пътната полиция във Верона, оповестява в. „ Кориере дел Венето ”.

 

Последвало гонене като на кино. След дамата, чието име не се оповестява, тръгнала потеря от три коли. А малко по-късно към тях се включили още два автомобила. Българката не се впечатлила, вместо това натискала газта още по-силно и почнала да прави рисковани маневри в в продължение на осемдесет километра, карайки от Верона към Падуа и назад към Виченца. При преследването ранява и полицейски чиновник.

 

За да избегне блокадата, тя направила и противоположен завой, събаряйки разделящите заграждения по пътя. В опита си да направи това, ранила единия от служителите на реда в крайници, поради което бил откаран в болница. Италианските служители на реда са били изумени от държанието на българката, когато най-сетне я предиздвикали да спре, написа Блиц.

 

На въпроса за какво е спретнала всичко това, тя дала отговор с усмивка: " Забавлявах се! " По време на преследването българката ранява още един мъж, откакто удря автомобила му, потрошавайки и Ягуара.

 

36-годишната дама се държала извънредно безочливо, пишат италианските медии. Тя отказала да се подложи на тест за алкохол и опиати. Полицаите са лишили книжката ѝ, също така са иззели и скъпия Ягуар, който бил регистриран на името на различен българин. Освен това нашенката ще би трябвало да заплати и 20 хиляди евро за многочислените нарушавания на правилника за придвижване по пътищата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР