Българка подлуди италианската полиция, след като подкара с 200 километра

...
Българка подлуди италианската полиция, след като подкара с 200 километра
Коментари Харесай

Българка фучи с Ягуар с 200 км/ч, 5 патрулки с карабинери я преследват

Българка подлуди италианската полиция, откакто подкара с 200 километра в час бял "Ягуар XF " по автомагистрала А4. Дръзката дама отказала да спре след сигнал на пътната полиция във Верона, оповестява в. "Кориере дел Венето ". Последвало гонене като на кино. След дамата, чието име не се оповестява, тръгнала потеря от три коли. А малко по-късно към тях се включили още два автомобила. Българката не се впечатлила, вместо това натискала газта още по-силно и почнала да прави рисковани маневри в в продължение на осемдесет километра, карайки от Верона към Падуа и назад към Виченца. 
При преследването ранява и полицейски чиновник. За да избегне блокадата, тя направила и противоположен завой, събаряйки разделящите заграждения по пътя. В опита си да направи това, ранила единия от служителите на реда в крайници, поради което бил откаран в болница. Италианските служители на реда са били изумени от държанието на българката, когато най-сетне я предиздвикали да спре. На въпроса за какво е спретнала всичко това, тя дала отговор с усмивка: "Забавлявах се! " По време на преследването българката ранява още един мъж, откакто удря автомобила му, потрошавайки и Ягуара. 
36-годишната дама се държала извънредно безочливо, пишат италианските медии. Тя отказала да се подложи на тест за алкохол и опиати. Полицаите са лишили книжката ѝ, също така са иззели и скъпия Ягуар, който бил регистриран на името на различен българин. Освен това нашенката ще би трябвало да заплати и 20 хиляди евро за многочислените нарушавания на правилника за придвижване по пътищата.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР