Българка е загинала в Гърция. За това съобщи Екатерина Захариева

...
Българка е загинала в Гърция. За това съобщи Екатерина Захариева
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: Българка е загинала в Гърция

Българка е починала в Гърция. За това заяви Екатерина Захариева - вицепремиер и министър на външните работи в предаването „ Лице в лице”.

По думите й евентуално става дума за трагичен случай, защото 33-годишната е открита покрай стръмни скали, а персоналните й движимости били непокътнати.

Инцидентът е станал на 25 септември. По-късно външното министерство заяви и детайлности - нещастието се е случило на остров Миконос, в регион „ Вида”. По първична информация на полицията дамата се е разхождала по тясна пътека край скалиста околност, подхлъзнала се е и е паднала от над 3 метра височина.

Захариева поддържа решението на президента Румен Радев да предложения у нас Бил Клинтън. По думите й той е доста почитан политик.

По мотив заплахата закон да ограничи проучването на български език от българската общественост в Украйна, Захариева съобщи, че това може да бъде по-скоро опция да желаяме повече предмети да се учат на български.

„ Веднага реагирахме с писмо до сътрудника ни в Украйна, следим обстановката. Бяхме безапелационни и пред Порошенко”, уточни Захариева. Тя посочи, че българските учебни заведения въпреки всичко не са български, а той се учи от като непознат.

По мотив изборите в Германия вицепремиерът разяснява, че борбата е била за третото място и резултатите са посочили, че евроскептичността продължава да има място в Европа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР