Българка е била убита по жесток начин в полския граничен

...
Българка е била убита по жесток начин в полския граничен
Коментари Харесай

Жестоко убийство на българка в Полша

Българка е била убита по нечовечен метод в полския граничен град Слубице, оповестяват немски медии, представени от " Труд ". Тялото на дамата, чието име не се загатва, е било намерено на 19 април в края на града, който се намира на река Одра до границата с Германия. По натрупа имало следи от удари с нож.

Според полския в. “Газета Лубуска " дамата, която работела като продажница, била наръгана 16 пъти с нож. Гръклянът й бил отсечен. Според изданието била убита по ярко – сред 17,30 и 18,30 ч. локално време. Според медиите проститутките в пограничното градче обслужват най-много водачите на тежкотоварните камиони, които тук минават границата. Жриците на любовта са най-вече от Полша, България и Румъния. Повечето водачи на камиони са източноевропейци.

Според неофициална информация убитата българка била открита от своя сътрудник, за който се допуска, че може да е и неин сутеньор. Засега версията, че тя е била убита от клиент, не се счита за доста евентуална. Според спекулации в локалните медии тя може да е станала жертва на конкурентна война.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР