България записа победа над Чехия в своя първи двубой след

...
България записа победа над Чехия в своя първи двубой след
Коментари Харесай

България стартира с победа в първия си официален двубой на FIFA21

България записа победа над Чехия в своя първи дуел след основаването на внушителен тим на страната ни по FIFA21. Вчера националите Иван Чуров, Сезер Сабриев и Илия Стоянов надиграха противника си с 3:1 в контролна серия, която е част от подготовката им за квалификациите за FIFAe Nations Series 2021 на международната футболна централа ФИФА.

В първата среща Чуров, който е управител на българския тим и играе под псевдонима DrNightWatch, надигра чешкия си противник с 1:0. Сезер Сабриев (Sanchez) трябваше да играе във втория и четвъртия дуел на Xbox, само че механически проблем при противника не разреши това да се случи и се наложи и той, както двамата му съотборници, да се съревновава на PlayStation.

Той завоюва двата си мача с 2:1 и 4:3. Третият национал Илия Стоянов (The King is Back) също се показа чудесно в дебютния си мач на високо интернационално равнище, само че загуби злополучно от чешкия си противник с 1:2.

Късно нощес националите записаха и загуба с 0:4 от мощния тим на Норвегия във втората си контролна серия. Чуров претърпя крах с 2:4, Сабриев с 1:2, а Стоянов – с 1:3. Първия си мач против норвежците Sanchez съумя да изиграе на желания от него Xbox, само че нов механически проблем го принуди да влезе във втората си среща още веднъж на конкурентната подпора.

Четвъртият дуел от серията беше извънредно завладяващ. Сабриев съумя да изравни за 3:3 едвам в 79-ата минута. Съперниците не съумяха да си отбележат нови попадения до края на продълженията и минаха към осъществявания на дузпи. Sanchez имаше на два пъти опция да завоюва мача, само че пропусна да означи петата си дузпа от серията, а след това и първата независима, откакто противникът му изпълняваше пръв и не вкара своите удари.

Националите не престават контролните си серии през днешния ден с дуели против извънредно мощния отбор на Румъния от 15:30 часа, а от 20:00 часа играят и против Финландия. Всяка серия се състои от най-малко 4 мача – 2 на PlayStation и 2 на Xbox, а при положение на тъждество се играе и пета среща за лъчение на краен победител.

Двубоите ще бъдат излъчени онлайн в формалния Twitch TV канал на тима Team_Bulgaria (https://www.twitch.tv/team_bulgaria).

Контролните мачове са финалната фаза от подготовката на българските национали за една от петте районни онлайн квалификации през този месец, даващи на 23 тима опция за присъединяване във финалния шампионат на FIFAe Nations Series 2021 от 20 до 22 август в Копенхаген, дружно с домакина Дания.

Тази година най-голямото международно съревнование за национални тимове на FIFA21 регистрира растеж от 200 % на показаните футболни асоциации. Общо 60 представителни тима ще вземат участие в квалификациите за FIFAe Nations Series 2021.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР