България я очаква бурна и интересна 2022-ра година. Тя ще

...
България я очаква бурна и интересна 2022-ра година. Тя ще
Коментари Харесай

Азарей: Какво ще се случи в България през 2022-ра

България я чака бурна и забавна 2022-ра година. Тя ще премине под знака на планетата Юпитер, на зодиакалния знак Дева и на цифрата 6, обвързвано с Венера. Задават се тежки тествания за новите ръководещи, които обаче имат и огромен късмет за триумф. Ще има неодобрение, брожения, доста е евентуално да се появи и нов публичен водач.



В предишното вавилонците са приели въздействието на несъмнено зодиакално съзвездие за всяка една година. 2022-ра е на зодиакалния знак Дева. Той ще подари хората с такт и предвидливост. По-лесно ще се приспобявате към другите хора, ще ги разбирате и ще им съчувствате.

Девата е знакът на служещия, на хигиената и на аналитичната мисъл. Според античната астрология, когато са били познати единствено 7 планети, държател на зодиакалните знаци Стрелец и Риби е планетата Юпитер. 2022-ра ще бъде под негово въздействие.

В митологията планетата Юпитер е била считана за висшо провидение, за бащата на боговете и на хората, а по този начин също и за глава на фамилията на боговете на Олимп. На Балканите неговото име е Зевс. Той е с индоевропейски генезис и значи " Светло небе ". За индоевропейците думата " deiuo " безусловно се превежда в " на ден сияещо небе ". В античната митология думата " Зевс " се свързва с корена на дума - " живот, шупване, оросяване ", т.е. всичко, посредством което съществува животът.

Юпитер е настойник на човешките общности, на градският живот, както и ревнив бранител на страдащите и молещите се.

На Юпитер се покоряват другите богове.

Той дава на хората законите и най-общите правила на живота. Наричали са го също " донор на живота " и " всепородител ". Тази планета покровителства родовата общественост при хората, поради което е наименуван още и " родови асистент в бедата ", както и " оградител " - страж на човешкия жанр. В астрологията Юпитер се счита за най-положителната планета.

ОТ НАЧАЛОТО ДО СРЕДАТА НА 2022 ГОДИНА

Благодарение на верните стъпки, които се подхващат, ръководещите ще се стремят към триумф. Цените на главните хранителни артикули ще се покачват. Решенията, които се взимат за заведения за хранене, молове и учебните заведения, ще са подложени на рецензия заради нецелесъобразност и липса на предвидливост. Управляващите и администрацията ще се борят с неприятности. Общественото внимание ще бъде сопнато от кавги по отношение на похищенията върху дами и деца.

Въздействието на сагата с COVID-19 ще засегне компаниите, обществото, сдруженията и туристическия отрасъл. Общественият морал още веднъж няма да е на забележително равнище.

Аферата на изтъкнат политик, а може би и на персона от държавното управление, ще занимава обществеността.

Управляващите ще се стремят да се приспособяват ловко в своите дипломатични ходове, с цел да опазят реномето, престижа и най-много достолепието на България. Особено сериозно ще бъде финансирането на огромните държавни планове. Все отново неподходящите въздействия ще са по-незначителни. Ще се разкрият неуредени връзки във военните съглашения и контракти за рационализация на армията, които ще бъдат атакувани от медиите.

Звездите са благосклонни за общото здравословно положение на хората. Мерките, които ще се вземат от актуалното държавно управление, ще реализиран удоволетворение измежду българското население.

Правителството ще подхваща дейности за ограничение на външното въздействие, водещо до нахлуване на преносители на болести посредством рестрикции по границите.

Усилията, които ще се поставят от ръководещите, ще се увенчаят с триумфи.

Националната чест и достолепие ще се запазят, запазването на мира и добросъседството ще надвиват. Ако министър председателят си извършва почтено задачата като началник и бранител на националната ни историческа и духовна идея, той ще бъде щастливо заплатен от народа с огромна респект.

Правителството ще се бори с финансовите проблеми, които засегнаха семействата и бизнеса поради по-високите цени на тока благодарение на сполучливи антикризисни практики. Рокадите ще основават грижа на премиера. Коалиционните сътрудници ще са изправени пред доста тествания.

Парламентът ще одобри закони, които ще заздравят демокрацията и ще подобрят националното богатство. Демокрация в своя произход значи народовластие. Въпреки че политиците в България и света „ копнеят” за меки или твърди форми на рестриктивно ръководство, за което е подобаваща думата тирания.

Има вяра да съществува съгласие в обществото, стига то да не бъде разделяно даже на метър и половина един от различен. На търговците и финансистите ще им се наложи да демонстрират еластичност, с цел да имат положителни резултати.

Увеличават се възможностите за социално-икономическа правдивост.

В Народното събрание ще царува разцепление, обвързвано с кардинални, етично-морални и финансови въпроси. Възможно е да има секрети сделки сред някои депутати. Парламентарните кавги ще са част от всекидневието ни. Социалните хрумвания ще са водещи при дискутиране на законите. Непопулярните антикризисни ограничения, които подхваща държавното управление, могат да провокират митинги и непокорство.

ОТ СРЕДАТА ДО КРАЯ НА 2022 ГОДИНА

Народът ще преживее безпокойства, ще се демонстрират недоволства. Ние българите неколкократно сме затягали коланите. Имаме опит в тази тенденция. Това ще ни помогне.

Обществото и държавното управление няма да бъдат във 100% хармонични връзки, само че въпреки всичко ръководещите ще съумеят да отговорят на потребностите и да реализиран положителни резултати.

Негативните трендове ще са свързани със спад в търговията и производството.

Очаквайте безработица, неодобрение, безвластие и понижаване на приходите.

Престъпленията се усилват, здравословното положение на хората се утежнява. На държавното управление ще му бъде мъчно да изкара целия си мандат. Вследствие на остри несъгласия ще настъпи съмнение към президента и държавното управление. За ръководещите това значи загуба на власт, на почитание и на национална поддръжка. Благоприятните трендове са свързани с националното богатство и публичните финанси.

Гражданите и задграничните сътрудници не симпатизират на опозицията, което ще я разпалва да нападна ръководещите. Те ще имат мотиви за дейна опозиционна активност, което ще им дава някои преимущества. Поради взимане на непопулярни ограничения държавното управление няма да бъде обичано и държавните работи не ще имат триумф. Проблемите, свързани с цената на тока, ще са „ ахилесовата пета” на ръководството.

Законотворчеството ще ще е обвързвано с удобни закони и промени в търговията. Писателите и хората на науката може да разработят нови тематики и открития, носещи изгода на обществото. Ще се открият фалшификации във финансите. Медиите ще нападат промяната на правосъдната система.

Отново ще има скандални разкрития.


Очаквайте дебати в религиозните и законодателните кръгове. Изоставане в търговията. Не на смешка противопожарната защита ще би трябвало да бъде на равнище поради връзките със Северна Македония, където ще тлеят доста разногласия, а пострадали ще са търговията и туризмът. Президентът ще бъде одобряван от хората

Ще се създадат положителни вложения, ориентирани към лечебните заведения и опазването на здравето, като се основават и удобни условия за сполучливото им битие.

Може да се чака появяването на нов публичен водач.

Защо ние българите все чакаме да пристигна месията? Много просто! Ние имаме вяра, че месията съществува! Вярваме не занапред или от 2000 години. Вярваме откак свят светува. Всяка Коледа го посрещаме, тъй като знаем, че Христос е до нас, в нас и на всички места!

В един от диалозите си със Свети Георги Преподобна Стойна чува следните думи: „ Ако се тревожиш за българите, немай грижа за тях! Те са под сянката на Божията десница. И по този начин е било постоянно. Има нации притчи. Наричат ги богоизбрани. И твоят народ е подобен. Ама не щото българите са най-умни или най-праведни, а щото са най-дълголетни всред всичките, затуй са изпратени на тази земя с Божия повеля.

А по кое време си изпратил некой да прави твоята работа, ти гледаш да го предпазиш от тежки несрети и в случай че му даваш теглила, то е единствено за поумняване.

Много е пожертвал твоят народ и доста ще му се даде.”

В думата многогодишен евентуално е прикрит смисълът, че като народ сме населявали от хилядолетия тази земя. Колко хилядолетия? Бъдещето ще ни помогне да разкрием тази тайнственост.

Интересни са тези думи. В себе си крият религия, вяра и доста обич на нашия Създател.

Длъжни сме да оправдаем Неговата грижа, да осъществим Неговата воля и да уповаваме на Неговите думи. От приказките си припомням една фраза: „ речено-сторено”. А през днешния ден утвърждаваме бъднините си с думите: Да бъде!

Бъдете здрави, мощни, подготвени за подвизи! Носете светлината, тъй като който се зове българин, би трябвало да знае, че той е от „ Светлите”. Нали „ бел” и „ бъл” ще си ги преведем като бели и светли. А краят е „ ария”!

Носете новото, красивото, светлото, тъй като сте призвани за това дело!

И дано Бог ви закриля!

Свързани вести Азарей: Юпитер в Риби основава нови другарства Азарей: Ретроградна Венера в Козирог дава 40 дни за пречистване
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР