България вижда в най-слабо развитите страни икономически партньор. Има неизползван

...
България вижда в най-слабо развитите страни икономически партньор. Има неизползван
Коментари Харесай

България готова да инвестира в най-слабо развитите страни в света

България вижда в най-слабо развитите страни стопански сътрудник. Има необработен капацитет в развиването на общи капиталови начинания. Можем да помогнем посредством български нововъведения и високи технологии да подобрим живота в тези страни. Това съобщи министърът на нововъведенията и растежа Александър Пулев по време на Петата конференция на Организация на обединените нации по отношение на най-слабо развитите страни (НСРС), която се организира в Доха, Катар.

Министърът на нововъведенията и растежа е началник на българската делегация на конференцията, на която вземат участие водачи на над 150 страни, представители на европейски и интернационалните институции, ръководители на фондовете, организациите и стратегиите на Организация на обединените нации, интернационалните компании, заяви на уеб страницата си Министерството на нововъведенията и разстежа.

В изявлението си на форума министър Пулев акцентира, че България е построена върху стълбовете на солидарността. " Ние сме антична страна с дългогодишни обичаи и богата история. Преодоляхме серия от политически и стопански рецесии. Поради тази причина ние, като нация, имаме надълбоко схващане за провокациите, пред които са изправени най-слабо развитите страни през днешния ден ", сподели той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР