България ЦИК глоби Волен Сидеров с 2 000 лв. заради

...
България ЦИК глоби Волен Сидеров с 2 000 лв. заради
Коментари Харесай

ЦИК глоби Волен Сидеров с 2 000 лв. заради "Референдум"

България ЦИК санкции Волен Сидеров с 2 000 лева поради " Референдум " Сидеров е санкциониран поради държанието му по време на предизборния дебат 21 ноември 2019, 19:56  ЦИК санкции Волен Сидеров с 2 000 лева поради Източник: Darikfinance
ентралната изборна комисия наложи 2 000 лв. санкция на водача на "Атака " Волен Сидеров. Това се вижда от решение на комисията от през днешния ден, оповестено на уеб страницата на ЦИК.

Сидеров е санкциониран поради държанието му по време на предизборния дебат в предаването "Референдум " на Българска национална телевизия.

Скандал със Сидеров в ефира на Българска национална телевизия, влезе жандармерия

Централната изборна комисия е решила, че с дейностите си той е нарушил положителните нрави, достойнството и положителното име на претендентите, които са взели участие в предаването.

За нарушаванията, които Сидеров е направил, законът планува санкция от 2000 до 5000 лева, оповестява Българска национална телевизия.

В началото на октомври по време на предаването "Референдум " по Българска национална телевизия, откакто времето на водача на "Атака " изтече, водещата Добрина Чешмеджиева отхвърли да му даде думата, само че Волен Сидетов продължи да приказва и при изключен микрофон. Сидеров упрекна публичната телевизия в цензура, насочи обвинявания и към водещата и опита още веднъж да вземе думата. Добрина Чешмеджиева в ефир помоли да бъде извикана защитата, с цел да изведе Сидеров.

От Съвет за електронни медии се заеха изключително със абсурда и дефинираха държанието на депутата като неприемливо. А ЦИК разгласи, че ще го санкции с сред 2000 и 5000 лв..

Волен Сидеров нахлу в НАТФИЗ, опит за разпра при извеждането му (видео)
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР