България трябва да търси балансирано и практично решение по отношение

...
България трябва да търси балансирано и практично решение по отношение
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: България трябва да търси балансирано и практично решение по отношение на доставките на газ. То вероятно включва и "Газпром"

България би трябвало да търси уравновесено и практично решение във връзка с доставките на газ, защото Европа продължава да е подвластна от съветското синьо гориво. Такова мнение изрази в " Здравей, България " по NOVA Станислав Балабанов от " ИТН ".

" Търпяхме задоволително лъжите на Кирил Петков, който се опитваше да приказва по какъв начин щяхме да използваме четири пъти по-евтин газ, а " Булгаргаз " желае, в идващите дни ще стане ясно, с 60% нарастване на газа ", сподели някогашният народен представител. Балабанов добави, че не знае по какъв начин такава невиждана цена би се отразила на българския консуматор през зимата.

На въпроса дали страната ни би трябвало да възобнови доставките от " Газпром ", той отговори: " Каквато и газ да идва в България, няма какво да се лъжем, тя е съветска. Тук въпросът е на каква цена идва в България ".

По думите на някогашния депутат сходен уравновесен метод имат и Германия, и Гърция, и Италия. Той евентуално включва и " Газпром ", акцентира Балабанов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР