България Три известни дами ни провокират да се откажем от

...
България Три известни дами ни провокират да се откажем от
Коментари Харесай

Три известни дами ни провокират да се откажем от вредните навици

България Три известни дами ни предизвикат да се откажем от нездравословните привички Три от най-любимите гласове в ефира беседват с 6 известни персони за нездравословните и потребни привички в живота ни. Следете видео поредицата „ Черно на бяло “ 14 ноември 2019, 15:30  Три известни дами ни предизвикат да се откажем от нездравословните привички
ва Дойчинова, Евелина Павлова и Елена Розберг, обединени от медийния план Triple E.Y.E., започват акцията „ Черно на бяло “ за информираност за здравето на черния дроб. Инициативата е предизвикана от тревожните резултати от проучване, извършеното тази пролет, съгласно което всеки трети българин не знае къде се намира черният му дроб, а повече от половината българи в никакъв случай не са изследвали този орган и нямат желание да го създадат.

Неосведомеността на обществото и фактът, че черният дроб не боли (на процедура не дава сигнал за проблем) провокират водещите да започват разговор по тематиката. Triple E.Y.E. Pridject канят 6 известни персони, с които организират 6 откровени диалога „ Черно на бяло “ за метода им на живот. По завладяващ и прочувствен метод тези обичани и уважавани лица от разнообразни професионални области открехват вратата на персоналния си свят и приказват намерено за бохемския метод на живот, рокендрола, смяната, храната, алкохола, страха и стандартите в нашето общество.

Всички тези тематики са директно или индиректно обвързани със здравето на черния дроб и точно през тях Елена, Ива и Евелина желаят да привлекат вниманието на обществото към един от най-важните органи в организма ни. Крайната цел на плана е да предизвика българите да живеят осъзнато, променяйки свои нездравословни привички, да обръщат повече внимание на профилактиката и да се грижат за здравето на черния си дроб.

„ Предлагаме да го създадем искрено и забавно. Защото и вие като нас обичате споделеността на красивите моменти и чувствените прекарвания и желаете да сте здрави, влюбени, грижовни “, споделиха девойките във Фейсбук.

Гост на първия диалог с Елена Розберг е фамозният кулинар – началник Петър Михалчев, а видеото ще бъде качено в каналите на Triple E.Y.E. на 15-и ноември.

View this post on Instagram
Ние от Triple E.Y.E project започваме диалог „ Черно на бяло “ за черния дроб Животът е прелестен и ние - Евелина Павлова, Елена Розберг и Ива Дойчинова, твърдо имаме вяра в това. Обожаваме положителната кухня и всичките й вкусни изкушения, луксозно е да споделяме напитка с другари или да се вихрим на празненство до сутринта. В същото време стресът ни сервира изненади и здравословните провали от него лекуваме с непрекъснати дози медикаменти. Понякога не си доспиваме и продължаваме да държим телата и духовете си будни и в добра работна кондиция с още повече храна, алкохол, добавки и медикаменти. От обич към дейната страна на живота, от време на време забравяме, че част от значимите неща в него е да се преглеждаме. Странното е, че въпреки да са ни научили на постоянни профилактични прегледи на някои от най-важните ни органи, забравяме за черния си дроб. Има справедливи аргументи за това. Той не боли. Поне и до момента в който към този момент не е измъчен до там, че да „ даде сигнал “. Специфичното при черния дроб е, че когато ни заболи, нормално е много късно за дейно лекуване. Затова ние - Ива, Елена и Евелина, започваме значим диалог с вас. Проучване, направено през април в България за осведомеността ни за черния дроб, демонстрира притеснителни резултати. Една трета от хората даже не знаят къде се намира той, а повече от половината в никакъв случай не са си правили профилактичен обзор и нямат желание да го създадат. Откриваме повода за тази статистика в незадоволителното познаване на въпроса. Ако черният ни дроб дава отговор за над 500 жизненоважни функционалности, за какво да не отделим време за няколко значими диалога в негова чест? Предлагаме да го създадем искрено и забавно. Защото и вие като нас обичате споделеността на красивите моменти и чувствените прекарвания и желаете да сте здрави, влюбени, грижовни. Поканили сме за откровен и почтен диалог за живота шест наши другари. Шест известни, известни и обичани персони, с които да си поговорим „ черно на бяло “ за персоналния си свят и изборите в него. И – споделяйки насладата и пристрастеността към живота – да включим към положителните другари и черния си дроб. Тази седмица започваме и чакаме вашето интензивно включване в този диалог - - - Грим и коса: @murphystyle

A post shared by Triple E.Y.E Project (@tripleeye.bg) on Nov 11, 2019 at 1:00am PST

Защо нездравословното хранене и неналичието на физическа интензивност повреждат черния дроб повече от считания за пакостник номер 1 алкохол? Какви са приликите и разликите сред българската и японската кулинарна традиция? Само нездравословната храна ли е вкусна? Всичко това и повече в изявлението на Елена Розберг с началник Михалчев.

Кои са останалите посетители и каква е връзката им с тематиката – дамите ще споделят всяка седмица на tripleeye.bg, с цел да създадат диалога за черния дроб по-достъпен и прелестен за обществото.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар  1 Минималната пенсия става 250 лева, първият ден от болничния няма да се заплаща  1 Колко стигна цената на жилищата в кварталите на София  1 " Точим зъби " за Черния петък  1 Калкулатор пресмята какъв брой ще бъде втората ни пенсия --> Пaрите ни  Минималната пенсия става 250 лева, първият ден от болничния няма да се заплаща Минималната пенсия става 250 лева, първият ден от болничния няма да се заплаща  Колко стигна цената на жилищата в кварталите на София Колко стигна цената на жилищата в кварталите на София  " Точим зъби " за Черния петък  Калкулатор пресмята какъв брой ще бъде втората ни пенсия Калкулатор пресмята какъв брой ще бъде втората ни пенсия Не пропускай  Мечка атакува, само че пощади ловджия в Стара планина Мечка атакува, само че пощади ловджия в Стара планина  <br> Импийчмънта на Тръмп, какво се случва <br>
Импийчмънта на Тръмп, какво се случва
 <br> Принц Чарлз на 71 - едни от <strong> най-смешните му фотоси </strong> <br>
Принц Чарлз на 71 - едни от най-смешните му фотоси
 <br> Показаха <strong> доста необичаен </strong> портрет на 13-годишния <strong> Моцарт </strong> (СНИМКА) <br>
Показаха доста необичаен портрет на 13-годишния Моцарт (СНИМКА)
Последни  Три известни дами ни предизвикат да се откажем от нездравословните привички Три известни дами ни предизвикат да се откажем от...  <p><strong>В Лондон </strong>освободиха 29 румънски робини&nbsp;&nbsp;</p> В Лондон освободиха 29 румънски робини  Христо Тенчев Българи основават игри за над 60 милиона души по света  <p>В телефона ви има от &quot;бялото злато&quot; - кое е то</p> В телефона ви има от "бялото злато " - кое е то  Петко, който самичък режисира живота си Петко, който самичък режисира живота си  Коалицията предлага нарастване на пенсиите Коалицията предлага нарастване на пенсиите  <p>Принц Чарлз на 71 - едни от<strong> най-смешните му снимки</strong></p> Принц Чарлз на 71 - едни от най-смешните му фотоси  Отвлякоха дребен питбул и му счупиха крайници Отвлякоха дребен питбул и му счупиха крайници  <p>Най-мощният сериен автомобил в света е електрически</p> Най-мощният сериен автомобил в света е електрически  <p>БСП изиска оставката на Боил Банов&nbsp;</p> Българска социалистическа партия изиска оставката на Боил Банов  „ Откраднат живот “ с 4 награди „ Откраднат живот “ с 4 награди " NOVA поддържа...  Кои българи ще взимат по-ниски пенсии с парите от частните фондове Кои българи ще взимат по-ниски пенсии с парите от...  <p><strong>Най-странните</strong> върхове на <strong>Гинес, </strong>поставяни някога</p> Най-странните върхове на Гинес, поставяни в миналото  <p>Млада жена е убита в Ямбол, има арестуван</p> Млада жена е убита в Ямбол, има задържан  <p>&quot;Прозренията на Раковски&quot; - историята на един революционер</p> "Прозренията на Раковски " - историята на един...  Гугъл също навлиза в банковия бранш Гугъл също навлиза в банковия бранш  <p>Триковете, които ни прилагат&nbsp;<strong>в ресторантите</strong></p> Триковете, които ни ползват в заведенията за хранене  <p>Добата - <span style= Добата - от най-слаб състезател, до воин на племето  <p>Спасиха кученце <span style= Спасиха кученце с опашка на главата  <p>Пълноценно <strong><span style=
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР