България стартира участието си на в биатлона!В смесената щафета на

...
България стартира участието си на в биатлона!В смесената щафета на
Коментари Харесай

Биатлон НА ЖИВО: Смесена щафета 4 х 6 км - България е на 17-о място

България започва присъединяване си на в биатлона!
В смесената щафета на 4 по 6 километра, която започва в 11:00 ч. българско време, нашият тим е воден от Милена Тодорова, Мария Здравкова, Владимир Илиев и Димитър Герджиков. Следете НА ЖИВО развоя на надпреварата в !

На първи пост със 17-и спортен номер (от общо 20 отбора) започва Милена Тодорова. Основната група бързо съумя да се раздра и биатлонистките влязоха на стрелбището по друго време. Милена позволи една неточност от състояние лежащ, която бе поправена от два спомагателни патрона и излезе на 13-о място - на 35 секунди закъснение от краткотрайните водачи Италия!
При втората обиколка разликата сред състезателките стана още по-голяма. От състояние прав Милена Тодорова се забави много и в последна сметка не съумя да смъкна 3 от целите си. Благодарение на спомагателните патрони, тя повали още 2, само че трябваше да навърта и една наказателна обиколка, след която излезе под №17 на минута и 55 секунди закъснение.
Тодорова съобщи щафетата на Мария Здравкова на 2 минути и 20 секунди закъснение от новия водач Норвегия и под №16 в класирането.
Преди първата си пукотевица от легнало състояние Мария бе изгубила много секунди и бе под №19. Силният вятър пречеше на всички тимове, а нашето момиче сбърка единствено един път и още с първия спомагателен патрон повали и последната цел, а след това си върна 16-ото място!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР