България Сидеров: Игра между Симеонов и Цветанов, той търси реванш

...
България Сидеров: Игра между Симеонов и Цветанов, той търси реванш
Коментари Харесай

Сидеров: Игра между Симеонов и Цветанов, той търси реванш

България Сидеров: Игра сред Симеонов и Цветанов, той търси реванш Според Сидеров изявленията на Симеонов против ГЕРБ са станали след срещата му с Цветанов  Виолета Русенова 20 август 2019, 11:41 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Сидеров: Игра сред Симеонов и Цветанов, той търси реванш
Сидеров: Игра сред Симеонов и Цветанов, той търси реванш
 Пътници изоставени на релсите, нямали различен превоз
Пътници изоставени на релсите, нямали различен превоз
 Съединени американски щати тестваха нова ракета, Русия е възмутена
Съединени американски щати тестваха нова ракета, Русия е възмутена
 Криминалист: Убийствата от „ Негован ” нямат аналог в България
Криминалист: Убийствата от „ Негован ” нямат аналог в България
 Домовете ни ще имат механически паспорт, ще коства сред 100 и 500 лева
Домовете ни ще имат механически паспорт, ще коства сред 100 и 500 лева
 Обвиниха притежателя на депото за пожара на Автомагистрала
Обвиниха притежателя на депото за пожара на Автомагистрала " Струма "
 Сметището в Свищов отново пламна, оповестено бедствено състояние
Сметището в Свищов отново пламна, оповестено бедствено състояние
 Адвокат Марковски: България стана страна на вампирите
Адвокат Марковски: България стана страна на вампирите

„ Атака” е срещу съдействие с НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация на тези локални избори, а евентуално и на всички други оттук насетне. Това съобщи водачът на „ Атака” Волен Сидеров във връзка на изявлението на депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов, че нямат срещу да имат общи кандидатури по места пред „ Здравей, България” по NOVA.

„ Симеонов и Каракачанов, които постъпиха по този лицемерен метод, няма по какъв начин да се надяват на съдействие в локалните избори. Те между тях, може би, ще си сътрудничат, само че там допускам една игра от страна на двете партии. Те ще бъдат подкрепени от Цветан Цветанов”, уточни Сидеров.

По думите на водача на „ Атака” Валери Симеонов се е сближил с Цветан Цветанов по време на срещата им в Жеравна и евентуално водачът на НФСБ ще нападна ГЕРБ. „ Така наподобява, тъй като незабавно след тази среща Симеонов излезе с революционно изявление по какъв начин на есен ще прегледат поддръжката си и то дружно с Вътрешна македонска революционна организация. Това значи, че и двете партии обмислят извиване на ръце, или прилепяне, или някаква своя играя, в която взе участие и Цветанов. Имам данни за места в страната, където Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ ще бъдат подкрепени от структури на Цветанов. Знаете, че в структурите на ГЕРБ някъде има разпукване. Това ще бъде употребявано и Цветанов ще търси реванш. На тези места Цветанов, импровизирано, ще ги насочва към гласоподаване към НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация, които в композиция ще играят против ГЕРБ на доста места ”, съобщи Волен Сидеров. Той изброи Русе, Добрич.

Той съобщи, че Симеонов постоянно е показвал непосредственост с Цветанов и той е считал, че изключеният член на ГЕРБ би трябвало да е министър председател.

Много е значимо, че Каракачанов си мълчи, т.е. съгласява се със Симеонов, уточни водачът на "Атака ". Те може и да търсят разновидността ГЕРБ без водача на ГЕРБ, съобщи той.

Според водача на „ Атака” изключването на депутатите им от ПГ на „ Обедините патриоти” е причина за усилване на въздействието на Движение за права и свободи в Народното събрание.„ В интервала, в който ние като „ Обединени патриоти”, коалиция основана от мен, изместихме Движение за права и свободи като трета мощ в Народното събрание. Това към този момент не е по този начин, изключително откакто Каракачанов и Симеонов застанаха гордо пред медиите и оповестиха, че изключват Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Павел Шопов от парламентарната група. Движение за права и свободи са дали прием в същия ден”, сподели Сидеров.

За кметските избори Сидеров съобщи, че няма да търси поддръжка с НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация, само че самият той не изключва да се кандидатира.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Виолета Русенова Източник:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР