България си имаше добър министър-председател. По-добре да се съсредоточим за

...
България си имаше добър министър-председател. По-добре да се съсредоточим за
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Има ясно разписано споразумение Денков - Габриел и Габриел - Денков

България си имаше добър министър-председател. По-добре да се съсредоточим за работа с партията, с хората, със структурите. В момента действа изключително либерален принцип, с жесток самоконтрол, мисля, че това е положително за страната. Има ясно написано съглашение Денков - Габриел при ротацията. Така разяснява идната през март ротация водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Бургас. 

" Най-важното е Министерство на регионалното развитие в границите на тази седмица би трябвало да направи Плана и разпоредбите. Сега министерството би трябвало да работи не на 100, а на 1000% от потенциала си ", уточни той. 

" Ще се направи разбор на всеки един министър и в случай че има такива, които не са се справили добре - ще бъдат заменени. Това ще стане след разбор на водачите и ще вземем решение ", сподели Борисов.

" Хаосът по границата през последните години ни спря от цялостно влизане в Шенген. Засега Калин Стоянов считам, че се оправя доста добре. Изрично би трябвало да благодарим на австрийския бизнес, който е вложил в България, написа писмо и застана зад България. Изпълнили сме изискванията, единствено би трябвало да покажем, че пазим надеждно границата ", сподели още Борисов и подсети за гонките с мигранти. 

" Движение за права и свободи от дълго време споделиха, че не желаят да вземат участие с министри в уточни Борисов.

" Стига сме се разделяли. Разединителите, които направиха по този начин, че страната да се ненавижда, 3 години мисля, че - никакъв триумф ", прикани водачът на ГЕРБ. 

" След като години наред имаха свръхпечалба " Лукойл ", мисля, че инспекцията е нещо като висша форма на доверие от страна на страната към тях. От какво се тормозят, в случай че всичко им е наред? Да не би да са произвели повече горива и да ги изнасят по море, където да ги претрупват. Години наред ни взимаха по 1 лева на всеки литър гориво ", съобщи Борисов. 

" Еврозоната е постижима. Ние бяхме на входа преди 3 години. Влизането в Европейския банков съюз е тежка задача. В чакалнята на еврозоната, когато си, тогава решението е политическо. Трябва да работим дружно, тъй като инфлацията е проблем ", сподели Борисов.

Вижте повече във видеото:      
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР