България ще участва с двама състезатели на Световното първенство по

...
България ще участва с двама състезатели на Световното първенство по
Коментари Харесай

България с двама състезатели на Световното по фигурно пързаляне

България ще взе участие с двама състезатели на Световното състезание по фигурно пързаляне от 20 до 26 март в Сайтама (Япония), оповестиха от БФ Кънки.

Александра Фейгин, която зае 16-о място на Европейското състезание във Финландия през предходната седмица, сигурно ще пътува за Япония.

Норматив за присъединяване в покрил Александър Златков при мъжете, само че в идващия месец късмет за това има и Лари Луполоувър. Ако той успее от федерацията евентуално ще създадат контролно, с цел да се дефинира кой от двамата ще играе пред японска аудитория.

Двама състезатели ще показват България и на Световното юношеско състезание по фигурно пързаляне в Калгари (Канада) от 27 февруари до 5 март.

Киара Христова и Филип Каймакчиев са декларирани за шампионата. Христова сега е с травма на коляното и ще пропусне шампионата " София Трофи " тази седмица в Зимния замък в столицата.

" Киара Христова напредва доста бързо. Технически е доста постоянна, скача всички тройни скокове. В момента е с травма на колената. Надявам се да се възвърне и да взе участие на шампионата. Тя има огромен капацитет ", сподели треньорката Ина Лутай.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР