България ще има рекламни билбордове в Ню Йорк. Това съобщи

...
България ще има рекламни билбордове в Ню Йорк. Това съобщи
Коментари Харесай

Привличаме туристи от САЩ с реклами в Ню Йорк, Бостън и Лас Вега


България ще има рекламни билбордове в Ню Йорк. Това заяви във Варна министърът на туризма Николина Ангелкова, която взе участие в изнесено съвещание на Националния съвет по туризъм в курорта Златни пясъци.

Паната ще бъдат позиционирани на знакови за американския мегаполис места. На билбордовете, чието слагане ще стане през октомври-ноември, ще бъдат показани български културно-исторически забележителности, съобщи бТВ.

С общината в Ню Йорк ще бъдат контрактувани и други начинания за рекламиране на България. Освен в огромната ябълка страната ни ще бъде рекламирана и в Бостън, Вашингтон, Лос Анжелис и Лас Вегас.

През септември би трябвало да бъде дефинитивно подготвена програмата за националната туристическа реклама през 2018 година, добави министърът. По предварителни данни ще бъдат нужни 30 млн. лева, с цел да бъдат изпълнени плануваните начинания. Дали ще бъде обезпечен този бюджет, ще стане ясно след идните диалози с министерството на финансирате.

Акцент в националната реклама на България следващата година ще бъдат главните целеви пазари за страната ни, от които посрещаме най-вече посетители, уточни Ангелкова. По думите й страната ни ще се популяризира и в перспективни пазари като Китай, Япония, Индия, Близкия Изток, Съединени американски щати и Канада.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР