България ще има жена президент и премиер, не е една

...
България ще има жена президент и премиер, не е една
Коментари Харесай

Теодора Стефанова: ГЕРБ ще са първи на вота, ДПС ще е много напред, БСП ги гонят, скандали при ПП-ДБ

България ще има жена президент и министър председател, не е една и съща персона.

Ще влезем в Шенген и ще влезем в еврозоната, безапелационна бе тя

" България ще се разсъни с жена министър председател и с жена президент, в разнообразни стадии и няма да е една и съща персона. Президентска република няма да има, кой го сподели.

 

До 2025 година ще се въртим в серпантина от избори. Това, което следва на 2 април, картината няма да е по-различна. Обединението на Демократична България и Политическа партия, което в този момент се случва, дай Боже да сгреша и да съм неприятен оракул. Искам нещата да се случват по най-хубавия метод. Но за жалост ще има изменничества, ще има неща, които няма да са в една посока, с цел да намерят консенсус на стратегии и съгласие и няма да продължи доста дълго.

Пак ще сме на една крачка от кабинет както бе в този момент, този път ще се случи някакво държавно управление, което няма да бъде трайно, а с доста къс период, 7-8 месеца до година. “

 

Това предсказа гадателката Теодора Стефанова в предаването " Шоуто на сценаристите " по малкия екран на Слави Трифонов 7/8 TV.

 

„ През 2024-2025 година българите ще си намерят сами водачите. Лидерът ще си го избере България, той не е в тази среда сега, която виждаме сега.

 

На тези избори ще е доста забавно, някои партии ще бъдат доста сюрпризирани от резултатите, ще има разбъркване. Движение за права и свободи изриза доста напред, Българска социалистическа партия ще се гонят с тях. ГЕРБ-СДС ще бъдат първа политическа мощ.

Гадателката на Берлускони: 6 партии ще влязат в Народното събрание

Нов индивид ще има на идващите избори. Силно ляво и дясно в този момент няма, само че ще има 2024-2025 година На идващите избори, не в този момент на втори април, ще има две чисто нови партии. Не сте чували до момента имената им като водачи, има и жена, и мъж, младежи, доста интелигентни. Това ще разведри политическата обстановка. И главните партии ще се попритеснят “, добави Стефанова.

 

" Ще влезем в Шенген и ще влезем в еврозоната ", безапелационна бе тя.

" Ще пристигна миг, когато ще бъдат приети правата на българите, които живеят в Македония. И омразата ще спре най-сетне. България ще бъде значим фактор и ще изиграе основна роля ", добави гадателката.

" В Америка сигурно ще ръководят отсега нататък републиканците ", сподели още тя.

 

" Тази година ще спрат военните дейности. До края на годината ще има 2-3 значими стъпки, ще стартират договаряния. Нито в Русия, нито в Украйна ще има промяна на властта тази година. Нито Зеленски, нито Путин обаче ще останат на власт през 2024 година Европа ще се трансформира, Балканите ще станат доста мощни. България ще стане основен фактор на Балканите “, уточни тя.

 

" Боби Михайлов ще получи ново предизвикателство и ще отиде на по-добро място, а ЦСКА ще си построи стадиона ", съобщи Стефанова.

" Силвио Берлускони също вижда доста неща като мен, усеща ги. Той също има някакво извънземно наличие. Самата сила се усеща. Не е самовлюбен, стопира се пред всички. Има голямо положително сърце. Измислици са писанията за някакви бунга празненства ", безапелационна бе персоналната врачка на някогашния италиански министър председател и бивш притежател на " Милан ".

 

" Казах и че Италия ще се разсъни с жена министър ръководител. Случи се ", добави тя.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР