България ще е домакин на срещите от Група III от

...
България ще е домакин на срещите от Група III от
Коментари Харесай

Пловдив приема мачовете от Купа Дейвис

България ще е хазаин на срещите от Група III от зона „ Европа ” на Световно отборно състезание по тенис за  Купа „ Дейвис ” следващата година.

Мачовете ще се проведат през първата седмица на месец април 2018-а на кортовете на Търговска колегия „ Локомотив “ в Пловдив. От идната година тимовете ще бъдат разграничени в две групи и България ще е хазаин общо на осем тима.

" Домакинството на това събитие е ново самопризнание за БФТ като уредник на сходни влиятелни международни прояви “, съобщи доктор Георги Крумов, зам. ръководител на УС на БФТенис и ръководител на Търговска колегия " Локомотив " Пловдив.

„ Пловдив на два пъти е бил хазаин на мачове от Купа " Дейвис " и на два пъти от " Фед Къп " и нормално нашите представители са завършвали с триумф. Надяваме се да спазим традицията и нашите тенисисти да съумеят да се изкачат в по-горната група.

Предизвикателство за нас е, че надпреварата ще се организира през първата седмица на април и алената настилка, която считаме, че е най-хубава за нашите състезатели, би трябвало да бъде добре готова.

Надяваме се и на сериозна поддръжка, каквато пловдивчани постоянно са оказвали за Купа " Дейвис ". Клубът ни е квалифициран доста добре и се надяваме и този път да излезем с чест от семейството.

Община Пловдив постоянно ни е подкрепяла при сходни събития и се надяваме още веднъж да е по този начин, с цел да създадем съвършени условия за нашите посетители ", добави доктор Георги Крумов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР