България ще бъде държава почетен-гост на събитието, което гарантира на

...
България ще бъде държава почетен-гост на събитието, което гарантира на
Коментари Харесай

Български компании могат да участват в първото международно изложение за кръгова икономика, енергетика и с...

България ще бъде страна почетен-гост на събитието, което подсигурява на българските участници атрактивно позициониране. Подготвя се и народен щанд, на който ще бъдат показани държавни институции, браншови и бизнес организации.

 

Изложението ще събере на едно място представители и специалисти от държавния и неправителствения бранш на Гърция, Югоизточна, Централна и Северна Европа, както и Азия и Америка и ще бъде платформа на полемики, обмяна на опит и иницииране на взаимни планове в бранша.

 

За българските компании, които имат интерес да се презентират, уредниците плануват отстъпка от минимум 10% от цените за наем на изложбена повърхност, като размерът на отстъпката ще се дефинира от размера на съответния щанд. Повече информация по отношение на изискванията за присъединяване със независим щанд, както и документи за заявяване на присъединяване, може да бъдат открити на следния линк: https://www.forwardgreen-expo.gr/en/participation/.

 

FG Expo ще бъде измежду най-важните събития в календара на Международния Солунски панаир (HELEXPO). То e единственото гръцко ревю, ориентирано към тематиката за кръговата стопанска система.

 

Провежда се със специфичната поддръжка на община Солун и представителството на Европейската комисия в Гърция. По време на форума ще бъдат показани
Всичко за Вашата сватба
стратегическите сътрудници на Forward Green 2023 - Министерство на околната среда и силата на Гърция, Обединението на общините на Гърция, Асоциацията на гръцките райони, както и всички национално показани организации за преработване и ръководство на отпадъците.

 

Форумът дава опция на високо равнище да бъдат обсъждани тематиките за усложнената енергийна конюнктура в Европа, различните снабдители на енергоносители, ограничения и технологии за повишение на енергийната успеваемост на предприятията и бита.

 

В съпътстващата стратегия на форума се плануват и панели, в рамките, на които ще бъдат показани и разисквани въпроси от региона на кръговата стопанска система като: вложенията в кръговата стопанска система в района на Югоизточна Европа, ръководството на отпадъците, „ зелено “ финансиране, енергийната промяна, „ зелен “ превоз, „ синя “ стопанска система и др.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg