България се слави с прекрасни водоизточници и високо качество на

...
България се слави с прекрасни водоизточници и високо качество на
Коментари Харесай

Как да си гарантираме качествено водоснабдяване

България се слави с прелестни водоизточници и високо качество на питейната вода, само че в редица обитаеми места инфраструктурата, по която този скъп запас доближава до жителите, е извънредно остаряла. А това, поради голямото значение на този фактор за здравето на популацията, се трансформира във все по-голям проблем. Старите и некачествени ВиК тръби крият редица опасности и на от ден на ден места се постанова потребността от създаване на нова инфраструктура, оповестява ПР Агенция Кросроудс България ООД.

„ Надеждното и здравословно водоснабдяване е от решаващо значение както за хората, по този начин и за екосистемите. Използването на качествени детайли за питейно водоснабдяване играе основна роля за обезпечаване на качеството и устойчивостта на този жизненоважен запас “ – разяснява екипът на Антомекс-В, вносител на детайли за извънсградно питейно водоснабдяване.

От сдружението изброяват и най-важните фактори, на които всеки реализатор би трябвало да обърне внимание при избора на водопроводни артикули.

1. Функционалност

Лошо функциониращи детайли могат да причинят обилни проблеми, в случай че не...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР