България се изкачи с 14 места до 38-о в световната

...
България се изкачи с 14 места до 38-о в световната
Коментари Харесай

Скок с 14 места за националите в ранглистата на ФИФА

България се изкачи с 14 места до 38-о в международната класация на ФИФА след успеха над Швеция с 3:2 и загубата с 1:3 против Холандия в квалификациите за Русия 2018. Националният тим, който е с актив от 738.83 точки, изпревари отбори като Чехия, Австрия, Румъния, Гърция, Словения, Япония, Парагвай, Нигерия, Камерун, Австралия, Гана и други.

Следващите квалификации за българския народен тим, който към момента има теоритичен късмет за класиране на международното състезание, са против Франция на 7-и октомври и против Люксембург на 10-и.

Сред противниците на България в международните квалификации най-предно е класиран тимът на Франция, който напредна с две места до осмо. Следват Швеция с 23-о, Холандия с 29-о, Беларус със 77-о и Люксембург със 101-о.

Германия се завърна отпред на международната класация на ФИФА, заменяйки на първото място Бразилия. Европейският първенец Португалия е новият номер 3 в класацията, до момента в който Аржентина загуби едно място и към този момент е четвърта. Белгия пък направи скок от четири места до пето.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР