България съзнателно протака реализацията на Турски поток на своя територия,

...
България съзнателно протака реализацията на Турски поток на своя територия,
Коментари Харесай

Путин: България съзнателно протака реализацията на Турски поток

България умишлено протака реализацията на " Турски поток " на своя територия, очевидно, под външно въздействие . Ако българите не желаят да осъществят газопреносния план на своя територия, Русия ще откри други благоприятни условия за пренос на газа в Южна Европа, съобщи съветският президент Владимир Путин, представен от ТАСС и РИА " Новости ".

" Независимо от многократните уверения и без значение от многократните молби към съветската страна да обезпечим доставката на нашия газ през Турция в България, ние виждаме, че българската страна, колкото и тъжно да звучи, умишлено протака реализацията на плана на своя територия ", разяснява Путин на взаимен брифинг със сръбския президент Александър Вучич, който е в съветската столица.

Президентът на Русия посочи, че българското държавно управление, откакто се отхвърли от " Южен поток ", доста пъти се обръщаше с молба непременно да се осъществя " Турски поток ".

" Но и тук, очевидно под външно въздействие, те не го подреждат измежду целите си. Да забележим по какъв начин по-нататък ще продължи да се осъществя този план на българска територия. Ако българите не желаят - не българите, а българското управление, ние ще намерим други пътища за реализиране на нашите благоприятни условия в Южна европа ", безапелационен беше президентът на Русия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР