България Пролетни температури, градусите скачат до 25 След това обаче

...
България Пролетни температури, градусите скачат до 25 След това обаче
Коментари Харесай

Пролетни температури, градусите скачат до 25

България Пролетни температури, градусите скачат до 25 След това обаче идва захлаждане и дъжд  Василена Василева 3 март 2020, 08:19  Реджеп Ердоган идва в София?
Реджеп Ердоган идва в София?
 Хванаха 51 кг хероин на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Лесово ”
Хванаха 51 кг хероин на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Лесово ”
 Шефката на Басейнова дирекция – Пловдив с нови обвинявания
Шефката на Басейнова дирекция – Пловдив с нови обвинявания
 Бойко Борисов: Конфликтът до нас е огромна бомба
Бойко Борисов: Конфликтът до нас е огромна бомба
 Брутален пердах сред ученички в Стара Загора (Видео)
Брутален пердах сред ученички в Стара Загора (Видео)
 Отменят тържествата на връх Шипка за 3 март
Отменят тържествата на връх Шипка за 3 март
 Спецсъдът: Гриша Ганчев е почтен
Спецсъдът: Гриша Ганчев е почтен
 Как
Как " Топлофикация " отхвърли да ремонтира спукани тръби в жилищен вход

ремето през днешния ден ще бъде топло, най-вече слънчево с висока, раздрана облачност. Ще продължи да духа сдържан, в Източна България и регионите северно от планините - краткотрайно мощен южен вятър. Максималните температури ще са сред 20 и 25 градуса, малко по-ниски в крайните северозападни региони, където ще е съвсем безшумно, сочи информация в уеб страницата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за март и денем ще се намали още малко.

Затопля се, облачно и с превалявания над Западна България

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево с раздрана висока облачност. Ще духа сдържан до мощен южен вятър. Максималните температури ще са сред 14° и 18°. Температурата на морската вода е 8-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините също ще има раздрана висока облачност. Ще духа мощен и плевел юг-югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 13°, на 2000 метра – към 6°.

В сряда обаче времето ще се утежни и ще завали дъжд. Температурите ще се намалят с няколко градуса, като дневните ще бъдат сред 14 и 17 градуса, за София 14 градуса.

В четвъртък температурите още ще се намалят, а преваляванията последователно ще понижават.

Автобуси с деца, блокирани от снега на Витоша

В петък облачността краткотрайно ще се раздра. Ще остане съвсем без превалявания. В самия края на седмицата още веднъж ще вали, само че следва и по-чувствително захлаждане. Дневните температури ще паднат на половина и в неделя в планините и по местата с по-голяма надморска височина на Западна България ще превали влажен сняг.

Всичко за времето у нас и по света можете да намерите на Sinoptik.bg

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Редактор: Василена Василева Източник: времето март .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Печалбите на банките се свиха  1 Вижте от по кое време изплащат пенсиите за март  1 Спипаха кашкавал създаден от неработеща компания  1 Отново грипна почивка в редица обитаеми места в страната --> Пaрите ни  Печалбите на банките се свиха Печалбите на банките се свиха  Вижте от по кое време изплащат пенсиите за март Вижте от по кое време изплащат пенсиите за март  Спипаха кашкавал създаден от неработеща компания Спипаха кашкавал създаден от неработеща компания  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 Не пропускай  Затопля се, облачно и с превалявания над Западна България Затопля се, облачно и с превалявания над Западна България  Измама! Поръчваш медицински маски, получаваш... торба с отпадъци Измама! Поръчваш медицински маски, получаваш... торба с отпадъци  <br> Джей Ло: Бях малко тъжна <br>
Джей Ло: Бях малко тъжна
 От през днешния ден стартират Великите пости От през днешния ден стартират Великите пости Последни  Пролетни температури, градусите скачат до 25 Пролетни температури, градусите скачат до 25  <p>Честит Ден на <strong>Освобождението на България!</strong></p> Честит Ден на Освобождението на България!  iPhone Apple ще заплати до 500 млн. $ за мудни остарели iPhone  Бойко Борисов и Реджеп Ердоган Реджеп Ердоган идва в София?  <p>Хванаха 51 кг хероин на Граничен контролно-пропусквателен пункт &bdquo;Лесово&rdquo;</p> Хванаха 51 кг хероин на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Лесово”  Мигранти на гръцко-турската граница Каракачанов: На гръцката граница обстановка е доста тежка  <p>Шефката на Басейнова дирекция &ndash; Пловдив с нови обвинения</p> Шефката на Басейнова дирекция – Пловдив с нови...  Коронавирус: Първи случаи в Португалия, Исландия, Андора и Рим Коронавирус: Първи случаи в Португалия, Исландия...  Бойко Борисов Бойко Борисов: Конфликтът до нас е огромна бомба  <p>Това е Оптимус Прайм от Renault</p> Това е Оптимус Прайм от Renault  <p>Книгите, които&nbsp;<strong>освобождават въображението</strong> и емоциите</p> Книгите, които освобождават въображението и...  <p><strong>Брутален бой</strong> сред ученички в Стара Загора (Видео)</p> Брутален пердах сред ученички в Стара Загора (Видео)  Паметникът на връх Шипка Отменят тържествата на връх Шипка за 3 март  Девора Уайлд влиза в ролята на PR експерт в „ Св. Анастасия “ Девора Уайлд влиза в ролята на PR експерт в „ Св...  DW: Животът на бездомните българи в Германия DW: Животът на бездомните българи в Германия  Гриша Ганчев Спецсъдът: Гриша Ганчев е почтен  БГ радио чества рожден ден с Милена Славова БГ радио чества рожден ден с Милена Славова  „ Здравей, България “ с петчасова празнична стратегия на 3 март „ Здравей, България “ с петчасова празнична стратегия на 3...  Колко гибелен е коронавирусът, да се плашим ли Колко гибелен е коронавирусът, да се плашим ли  <p><strong>Можете</strong> <strong>ли</strong> да решите този <strong>тест</strong> за <strong>гимназисти</strong>?</p> Можете ли да решите този тест за гимназисти? Всичко от през днешния ден Виц на деня Варна. Кеят. Седи варненец и люпи семки. Във водата някакъв крещи: - Help me, please, help me... Минава различен варненец и пита: - Какво става?...… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Българката, след която образованието не е същото  Да се бориш с опиатите във  Хиляди приветстваха унизеното момче от Австралия  Майката на Грета Тунберг разкрива сложното й детство в нова книга  Знаменитости се сплотиха в поддръжка на унизено 9-годишно дете  Венци Мицов: Най-голямата ми драма е, че съм си забранил да хапвам банички Водещи вести  Мигранти на гръцко-турската граница Каракачанов: На гръцката граница обстановка е доста тежка  Коронавирус: Първи случаи в Португалия, Исландия, Андора и Рим Коронавирус: Първи случаи в Португалия, Исландия, Андора и Рим  Отвлякоха българин в Индия, престрелка, задържани Отвлякоха българин в Индия, престрелка, задържани  <p><strong>Гердан от чесън и сабя </strong>&ndash; най-модерните дамски аксесоари</p> Най-любопитното от седмицата на модата в Париж  iPhone Apple ще заплати до 500 млн. $ за мудни остарели iPhone  <p>Зодиите, които ще имат <strong>най-много късмет</strong> през март</p> Зодиите, които ще имат най-вече шанс през март  <p>Това е Оптимус Прайм от Renault</p> Renault Morphoz: самостоятелен трансформър с пробег до 700 км на ток  15 души с обвинявания за присъединяване в незаконна група за полови услуги в София 15 души с обвинявания за присъединяване в незаконна група за полови услуги в София  <p>Книгите, които&nbsp;<strong>освобождават въображението</strong> и емоциите</p> Книгите, които освобождават въображението и страстите  Девора Уайлд влиза в ролята на PR експерт в „ Св. Анастасия “
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР