България предлага на Европейския съюз създаването на единна стратегия за

...
България предлага на Европейския съюз създаването на единна стратегия за
Коментари Харесай

България предлага създаване на обща европейска стратегия за енергийна ефективност в туризма


България предлага на Европейския съюз основаването на единна тактика за финансиране на планове по енергийна успеваемост в региона на туризма.

Това съобщи пред публицисти министърът на туризма Николина Ангелкова, която взе присъединяване в интернационална конференция в София. „ Форумът, който министерствата на туризма и енергетиката, провеждат има за цел да обсъдим дали има потребност от специфична тактика, която да подкрепи плановете на дребния и междинния бизнес в туристическия бранш “, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Ангелкова добави, че диалозите с специалистите са в доста начална фаза и не може да се ангажира с съответни планове, които биха получили финансиране. Сред спряганите разновидности са подкрепяне на дребни предприятия, които имат предпочитание да конфигурират ВЕИ мощности. „ Много съм щастлива, че Европейска комисия поддържа нашата самодейност, с цел да забележим дали има потребност от Стратегия за енергийна успеваемост в туристическия бранш. Това е първата сходна среща, която цели да покаже, че има потребност от по-специален инструмент, който след 2020 година да поддържа туризма. Дали това ще бъде обособена предпочитана ос в няколко оперативни стратегии или обособен инструмент, въпрос на преценка “, счита българският министър. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР