България постигна най-трудното си равенство от години насам, макар да

...
България постигна най-трудното си равенство от години насам, макар да
Коментари Харесай

България удържа на бомбардировката от Украйна в Одеса

България реализира най-трудното си тъждество от години насам, въпреки да става въпрос за другарска среща против отбор от ранга на Украйна. Българите бяха подложени на бомбардировка от удари от страна на домакините, само че някак съумяха да се измъкнат от унизително проваляне.

Изненадата пристигна в 35', когато Радослав Кирилов се възползва от две следващи неточности в центъра на защитата на домакините, с цел да открие резултата.

Преди това Ярмоленко и компания пропуснаха всичко, което можеше да се пропусне, а в няколко случая и Николай Михайлов се намеси навременно. Той даже трябваше да прави двойно избавяне в самия завършек на полувремето, с цел да се прибере тима с гол задатък.

През втората част нищо не се промени на терена откъм игра, макар смяната на вратата от Ясен Петров. Той даде дебют на Светослав Вуцов, а стражът на Славия имаше не по-малко работа от Михайлов. Лошото за него бе, че въпреки всичко позволи гол в 80', когато Тарас Степаненко стреля ужасно от отдалеченост, с цел да го преодолее.

След края на мача статистиката бе съкрушителна за „ лъвовете “. 70:30 притежаване на топката, 36:4 удара, 14:1 точки изстрела, 7:1 блокирани удари, 12:2 корнери, 0:13 спасявания на вратарите. За наш шанс тези данни нямат стойност, а единствено би трябвало да послужат за добър урок преди последния мач за годината против Швейцария.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР