България попада в списък с държави, изготвен от Русия, които

...
България попада в списък с държави, изготвен от Русия, които
Коментари Харесай

България попадна в черен списък на Русия след указ на Владимир Путин

България попада в лист с страни, направен от Русия, които постановат " деструктивни настройки ", противоречащи на съветските духовни и морални полезности. Страната ни е в документа като част от Европейския съюз, предава ТАСС. Списъкът включва 47 страни и територии, които " организират политика, налагаща разрушителни неолиберални идеологически настройки, противоречащи на обичайните съветски духовни и морални полезности ". В него са включени Съединените американски щати, Обединеното кралство, Германия, Франция, Германия, Япония и други страни.

От страните от Европейски Съюз там не попадат Словакия и Унгария, а също така от страните от НАТО там не попада Турция. Източник, осведомен с подготовката на документа, е декларирал пред съветската организация, че описът е утвърден в сходство с президентския декрет за оказване на филантропична помощ на чужденци, които споделят обичайните духовни и морални полезности, написа " Фокус ".

" Жителите на тези страни ще могат да получат право на краткотрайно престояване в Русия по опростена процедура в " случай на отменяне на деструктивните идеологически настройки на своите страни ", се показва в документа. Хората не е наложително да владеят съветски език, да познават съветската история и основите на законодателството. Причината може да бъде неприемане на политиката на техните страни ".

Списъкът на обичайните съветски духовни и морални полезности е изложен в " Основите на държавната политика " на РФ. Списъкът на страните, които постановат " нездрави настройки на своите жители ", е предоставен на кабинета на министрите на Русия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР