България получава същите пари както в миналия програмен период Не

...
България получава същите пари както в миналия програмен период Не
Коментари Харесай

Политолози: Парите от Брюксел не са за хвалба, важно е, къде ще отидат парите

България получава същите пари както в предишния програмен интервал Не може да се приказва за свръхголеми триумфи. Това са обикновено договаряни средства, сподели политологът Георги Киряков. Тези пари няма да оказват помощ на държавното управление в мъката, безапелационен бе Юрий Асланов.
Къде ще отидат тези пари, дали няма да утекат в съответни компании и хора. Важен е контролът върху тези пари. Важно е по какъв начин ще се разпределят, изясни Киряков.

От началото на месеца дните стартират и приключват с Бойко Борисов. Той не е спал, горкия, да извоюва тези пари. Това, че ще дойдат повече пари нито ще ги успокои, нито ще въодушеви митингите. Ако ресурсът продължава да се разходва за кръгове отвън обществения интерес, тази смяна няма да се одобри позитивно. Хората ще си кажат, че ще дойдат повече пари, които ще бъдат откраднати, изясни Асланов.

Важно е по какъв начин ще се прегрупират хората във властта - партии, икономичиски субекти, задкулисие. Основно се претистра против четворката Борисов, Пеевски, Гешев и Дога Тези фигури са на предната линия, а кой е откъм гърба е мъчно да се дефинира. Но тези хора имат запас да удържат на всевъзможен публичен напън, уточни Киряков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР