България подкрепи засилване на ограничителните мерки с оглед оказване на

...
България подкрепи засилване на ограничителните мерки с оглед оказване на
Коментари Харесай

България подкрепи засилване на санкциите срещу Русия |

България поддържа усилване на ограничаващите ограничения с оглед оказване на напън върху Русия за преустановяване на военните дейности, както и затваряне на въздушното пространство на Европейски Съюз за съветски самолети, оповестиха от Министерство на външните работи.

Решението е взето след изключително съвещание на външните министри на страните от Европейски Съюз, в което е взела присъединяване и  Теодора Генчовска.

На него са били разисквани стъпки за подкрепяне на Украйна и даване на филантропична помощ. Беше взето политическо решение за съответни ограничения за усилване на ограничаващите ограничения по отношение на Русия по отношение на военната експанзия против Украйна, се показва в известието на българското външно министерство.

" България към този момент приема украински бежанци. Европейски Съюз и страните членки би трябвало да имат подготвеност да обезпечат протекция и поддръжка за украинците, бягащи от войната ", уточни министър Генчовска и акцентира, че европейската вероятност за Украйна, както и за Грузия и Република Молдова е от значително значение.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР