България от две години е в контролиран хаос, мога да

...
България от две години е в контролиран хаос, мога да
Коментари Харесай

Любен Дилов: Има нужда от правителство - България е в контролиран хаос, мога да посоча и архитекта

България от две години е в следен безпорядък, мога да посоча и архитекта на този безпорядък, съобщи от парламентарната естрада Любен Дилов-син, депутат от ГЕРБ-СДС.

" Всички тези оратори, които използваха думата полезности дано ме оборят има ли по-голяма полезност от максимата, че и най-лошият мир е по-добър от най-хубавата война. " - сподели той.

" Кой би спечелил от различен сюжет през днешния ден като ще вършим политически сметки. Някой има ли подозрение, че ГЕРБ няма да има същия или по-добър резултат? Имам огромни подозрения какво ще се случи с гласоподавателите на Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ. Никой няма да завоюва от предварителни избори. " - уточни Дилов. Според него са създали голям опит в българската политика като са я оставили на служебни държавни управления.

" Къде се перат българските политици, на едно място - избори. Борисов няма никаква потребност да бъде пран от който и да било след близо 20 извоювани избора в България. Единствените, които ви перат са българските гласоподаватели. " - акцентира той.

" Този кабинет, който ще има извънредно тежка задача, в последна сметка съществува, с цел да може да продължи да съществува 49-тото Народно събрание, тъй като то има голяма и тежка задача да поправя извънредно доста тежки неща. Трябва да поставим изпитание този парламент да работи. " - сподели още Дилов. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР