България осбождава от пътни такси (електронна винетка и тол) всички

...
България осбождава от пътни такси (електронна винетка и тол) всички
Коментари Харесай

България освобождава украинските МПС-та от пътни такси

България осбождава от пътни такси (електронна винетка и тол) всички типове транспортни средства, регистрирани в Република Украйна, които употребяват републиканската мрежа на странта за реализирането на филантропични задачи или транспортиране на бежанци от Украйна. Това излиза наяве от решение на Министерския съвет.

Мярката ще важи от 24 февруари, като ще работи до отпадане на нуждата от оказване на филантропична и здравна помощ, показват от пресцентъра на районното ведомство.

Решението на държавното управление добавя ограниченията, които страната взема за подкрепяне на Украйна по отношение на изключителната военна конюнктура и задълбочаващата се филантропична рецесия.

От възнаграждение на винетна и тол такси, без значение от тяхната категория и механически характерности, се освобождават пътните транспортни средства на Украйна, както следва:
всички пътни транспортни средства, без значение от тяхната категория и механически характерности, които употребяват платената пътна инфраструктура на територията на Република България, за реализиране на филантропична помощ;всички пътни транспортни средства, без значение от тяхната категория и механически характерности, съставляващи конвои, предопределени за оказване на филантропична или здравна помощ.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР