България Орлов мост остава блокиран, Гешев се извини Затварянето на

...
България Орлов мост остава блокиран, Гешев се извини Затварянето на
Коментари Харесай

Орлов мост остава блокиран, Гешев се извини

България Орлов мост остава блокиран, Гешев се извини Затварянето на кръстовището осъществено срещу законоустановения ред  Надежда Неменски 24 октомври 2019, 17:39  Орлов мост остава блокиран, Гешев се извини
Орлов мост остава блокиран, Гешев се извини
 Васил Найденов е аварирал
Васил Найденов е аварирал
 Верижна злополука на Автомагистрала „ Тракия ”, почина жена, 9 души са ранени
Верижна злополука на Автомагистрала „ Тракия ”, почина жена, 9 души са ранени
 Баща намушка 7-годишното си дете, какво ще последва
Баща намушка 7-годишното си дете, какво ще последва

" Викане, пушене, обиди ". Какво се случва в предпазените жилища
 Дете на година и половина изчезна безследно, 36 часа го търсят
Дете на година и половина изчезна безследно, 36 часа го търсят
 Висш съдебен съвет слуша Гешев, сигнал за бомба, блокади и митинги
Висш съдебен съвет слуша Гешев, сигнал за бомба, блокади и митинги
 Скандалът с Тома Белев пораства, прокуратурата го проверява
Скандалът с Тома Белев пораства, прокуратурата го проверява

яколко часа към този момент София е блокирана от митинги против провеждащия се избор на Иван Гешев за основен прокурор на България. Кръстовището на Орлов мост остава блокирано.

Затварянето на кръстовището осъществено срещу законоустановения ред ,

тъй като протестиращите не са уведомили общината за желанията си, обявиха шефът на Столична дирекция на вътрешните работи ст. комисар Георги Хаджиев и заместникът му Антон Златанов, представени от в. „ Сега”.

Висш съдебен съвет слуша Гешев, сигнал за бомба, блокади и митинги

Две дами са били задържани за сборичкване и са отведени в Първо РПУ за изясняване на събитията.

Те оправдаха дейностите на полицията пред постройката на Висш съдебен съвет, където сутринта протестиращите против Гешев бяха преместени настрана от входа, а пред него бяха позволени хората, протестиращи в поддръжка на Гешев. Причината е, че заявката за митинг в поддръжка на претендента е постъпило преди този момент на стачкуващите срещу него. Георги Хаджиев изясни, че две всеобщи мероприятия не могат да се организират на едно и също място едновременно.

„ Блокирано е придвижването на Орлов мост, водим договаряния с протестиращите там и се опитваме да ги убедим, че

по този метод се пречи на свободното напредване на всички останали поданици на София ”,

уточни Златанов. Той добави, че те правят административно нарушаване, могат да им бъдат формирани актове на следващ стадий и да им бъдат издадени наказателни постановления. „ Всеки има право да стачкува, само че да съблюдават законите и да не пречат на другите граждани”, заключи Златанов.

Висш съдебен съвет ще избира Иван Гешев за основен прокурор

Единственият претендент за основен прокурор Иван Гешев пък разяснява обстановката по време на чуването си пред Пленума на Висш съдебен съвет. „ Хората имат право да стачкуват, само че

се оправдавам на българските жители, които поради мен не могат да стигнат до работните си места ”,

сподели той.

На въпрос дали хората в митингите по лична преценка да смятат, че има нещо неправилно в избора му или имат възражения във връзка номинацията на неговата кандидатура, Гешев отговори: „ Ще кажа искрено, че не всичко е резултат от политически напън.

Цацаров за избора на Гешев: Не се случва нищо извънредно

Моят персонален разбор се дължи на доста фактори. Дължи се на наранени стопански, политически ползи. Дължи са на идеологически аргументи “, сподели Гешев. По думите му хората на митингите могат да имат вяра, че прокуратурата е империя на злото.

„ Те имат право на мнение, просто би трябвало да съблюдават закона. Сега прочетох, че са блокирани централни софийски булеварди. Това надали може да се случи в някоя демократична страна.

Лично аз ще кажа, че тези хора имат право да стачкуват. Ще кажа и нещо друго, че законът би трябвало да се съблюдава .

Ще кажа и трето, че се оправдавам на българските жители, които поради мен не могат да си стигнат до работните места, детските градини и до учебното заведение да си вземат детето, тъй като съм сигурен, че различен няма да се извини “, сподели още Гешев.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Надежда Неменски Източник: Орлов мост обсада митинг Иван Гешев .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
2 коментара  1 Колко ще даде страната за училищен заплати следващата година  1 Може ли да падне Данък добавена стойност върху имотните покупко-продажби  1 Връщат орязани спомагателни пенсии спед рецесията в Гърция  1 И в чужбина към този момент не ни заплащат --> Пaрите ни  Колко ще даде страната за училищен заплати следващата година Колко ще даде страната за училищен заплати следващата година  Може ли да падне Данък добавена стойност върху имотните покупко-продажби Може ли да падне Данък добавена стойност върху имотните покупко-продажби  Връщат орязани спомагателни пенсии спед рецесията в Гърция Връщат орязани спомагателни пенсии спед рецесията в Гърция  И в чужбина към този момент не ни заплащат И в чужбина към този момент не ни заплащат Не пропускай  <br> Дете на година и половина <strong> изчезна безследно </strong> <br>
Дете на година и половина изчезна безследно
 <br> <strong> 5 скандални любовни афери </strong>, които трансформираха историята <br>
5 скандални любовни афери , които трансформираха историята
 <br> <strong> Шарън Стоун: </strong> Не получавах функции, мъжете не излизаха с мен <br>
Шарън Стоун: Не получавах функции, мъжете не излизаха с мен
 Кое е мястото с най-вече столетници в света Кое е мястото с най-вече столетници в света Последни  Протест против избора на Иван Гешев за основен прокурор блокира кръстовището на Орлов мост Орлов мост остава блокиран, Гешев се извини  <p><strong>Вижте невероятните</strong> произведения на&nbsp;Иван Иванов-Иванич (СНИМКИ)</p> Вижте невероятните произведения на Иван Иванов-Иванич...  Кубрат Пулев против Райдъл Букър, къде да го гледаме Кубрат Пулев против Райдъл Букър, къде да го гледаме  Васил Найденов Васил Найденов е аварирал  <p>Закусвайте с това, с цел да <strong>отслабвате</strong></p> Закусвайте с това, с цел да отслабвате  <p>Намериха човешки остатъци в Горна Оряховица</p> Намериха човешки остатъци в Горна Оряховица  Volkswagen ID.3 First Edition Залогът на VW от $50 милиарда на електрическите автомобили  <p>България е 61-ва в света по условия за бизнес</p> България е 61-ва в света по условия за бизнес  Екологичен потенциал поддържа отсрочване на Брекзит Екологичен потенциал поддържа отсрочване на Брекзит  <p><strong>Жените живеят най-добре </strong>в тази държава</p> Жените живеят най-добре в тази страна  Верижна злополука на Автомагистрала „ Тракия ”, почина жена, 9 души са ранени Верижна злополука на Автомагистрала „ Тракия ”, почина жена, 9 души...  <p><strong>Lonely Planet:</strong> 10-те страни, които да посетим през <strong>2020 г.</strong></p> Lonely Planet: 10-те страни, които да посетим през...  Представянето на IQOS 3 DUO Филип Морис показа IQOS 3 DUO и за българския пазар  Баща намушка 7-годишното си дете, какво ще последва Баща намушка 7-годишното си дете, какво ще последва  " Викане, пушене, обиди ". Какво се случва в предпазените...  <p>Майли Сайръс <strong>без сутиен</strong>, събра <strong>милиони</strong> харесвания<strong>&nbsp;</strong></p> Майли Сайръс без сутиен, събра милиони лайкове  На фотографията: Първан Симеонов, Румяна Коларова Коментар: На тези избори има конспирация  <p><strong>Амелия-Мира</strong> застана <strong>срещу своите</strong> в &bdquo;Игри на волята&ldquo;</p> Амелия-Мира застана против своите в „ Игри на...  <p>Дете на година и половина <strong>изчезна безследно&nbsp;&nbsp;</strong></p> Дете на година и половина изчезна безследно  <p>ВСС слуша Гешев, митинг блокира &bdquo;Орлов мост&rdquo;</p> Висш съдебен съвет слуша Гешев, митинг блокира „ Орлов... Всичко от през днешния ден Виц на деня - Ако знаеш по какъв начин не ми се върви на посетители у съседите! - Да не мислиш, че на мен ми се желае? Представяш ли си… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Експерт: Радеви изглеждаха по-добре от кралските двойки  Зимата е на хоризонта, задава се първият сняг  Кейт и облеклата, с които не чакахме да я забележим в Пакистан  5 високоенергийни места в България, които да посетите (СНИМКИ)  Рафаел Надал се ожени след 14 годишна връзка  Булка помоли своите четири баби да ѝ бъдат шаферки Водещи вести  Мраморно море Защо морето край Истанбул се отдръпна с 25 метра, земетръс ли ще има  <p>Как втората брачна половинка на тайландския крал <strong>изпадна в немилост</strong></p> Как втората брачна половинка на тайландския крал изпадна в недружелюбност  Йордан Радичков по време на пътуването му до Сибир. Верблюд, врабчета и на крачка от Нобела: Йордан Радичков  <p><strong>Жените живеят най-добре </strong>в тази държава</p> Жените живеят най-добре в тази страна  <p><strong>Софийският апартамент</strong>, който очарова с ретро сексапил (СНИМКИ)</p> Софийският апартамент, който очарова с съвременен, само че и ретро лукс (СНИМКИ)  <p><strong>Lonely Planet:</strong> 10-те страни, които да посетим през <strong>2020 г.</strong></p> Lonely Planet: 10-те страни, които да посетим през 2020 година  <p>Майли Сайръс <strong>без сутиен</strong>, събра <strong>милиони</strong> харесвания<strong>&nbsp;</strong></p> Майли Сайръс качи провокативна фотография, събра милиони лайкове  <p><strong>Вижте невероятните</strong> произведения на&nbsp;Иван Иванов-Иванич (СНИМКИ)</p> " Да и
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР