България официално е новият член на Международнатa асоциация за млади

...
България официално е новият член на Международнатa асоциация за млади
Коментари Харесай

Зарица проби при младите готвачи

България публично е новият член на Международнатa асоциация за млади готвачи JRE (Jeune Restaurateurs).

Владислав Пенов (ресторант Космос), Филип Захариев (Къща за посетители Онá) и Веселин Калев (ресторант aEstivum) бяха публично оповестени от президента на JRE – Даниел Леман, като първите български членове на Mеждународната асоциация за млади готвачи.

„ Присъединяването ни е огромна стъпка напред, както и сериозна отговорност. България има какво да покаже от позиция на артикули, предписания и кулинарно завещание и ние сме сигурни, че с помощта на JRE ще успеем да разпространяваме наследството, което притежаваме “, добави Владислав Пенов по време на конференцията.

В подтекста на кулинарната тематика тримата български началник готвачи сподели собствен прочит на обичайни български ястия, разгръщайки познати усети по невероятен метод.

Министър Динкова поддържа самодейността, като акцентира, че това е чудесна опция за развиването на страната ни на сцената на кулинарния туризъм.

„ Добавяме България на картата на JRE – за нас е наслаждение. Всички имаме една обща цел и през днешния ден повече от всеки път сме отворени към новото. Вярвам, че предстоят изключителни благоприятни условия и в бъдеще ще можем да се учим един от различен “, показа Даниел Леман, президент на JRE-Jeunes Restaurateurs.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР