България очевидно трябва да започне свой успешен международен маркетинг, в

...
България очевидно трябва да започне свой успешен международен маркетинг, в
Коментари Харесай

България като туристическа дестинация се нуждае от по-добър маркетинг

" България явно би трябвало да стартира собствен сполучлив интернационален маркетинг, в противоположен случай отрицателната наклонност в туристическия бранш ще продължи. Има някои външни отрицателни фактори като COVID-19 и войната в Украйна. Но най-големият проблем е, че от години има неудовлетворителен маркетинг на България като извънредно атрактивна дестинация. "

Това съобщи доктор Франк Кванте, ръководител на Управителния съвет на Алианс " Българско Черноморие ".

" Ще продължим с напъните си да променим това и каним всички да се причислят! В туризма би трябвало да работим дружно, тогава можем да напишем сполучливата история за България! “, приканва Кванте.

На 28 юли Алианс " Българско Черноморие " чества тъкмо една година от своето учредяване. Главната цел на сдружението е да сплоти частните компании, черноморските общини и Министерството на туризма за построяването на мощен туристически бранд и по-добър маркетинг на Българското Черноморие.

Сдружението е решено да създаде и приложи маркетингова тактика и акция на главните туристически пазари – Германия, Англия, Полша, Чехия, Израел и други Алиансът също по този начин има за цел да усъвършенства връзката и съдействие сред всички заинтригувани страни в бранша.

Алианс Българско Черноморие е учреден през юли 2021 година като юридически записано нетърговско частно-публично партньорство за доста да развива и усъвършенства туризма по българското Черноморие. Членове са летищни оператори, хотелиери, туроператори, самолетни компании, общини, снабдители на услуги и туристически неправителствени организации..
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР