България обърна Нидерландия и си гарантира оставане в Лигата на

...
България обърна Нидерландия и си гарантира оставане в Лигата на
Коментари Харесай

Любо Ганев: Сигурен бях в успеха на мъжете и жените

 България обърна Нидерландия и си подсигурява оставане в Лигата на нациите България обърна Нидерландия и си подсигурява оставане в Лигата на нациите
„ Момчетата ги лаская още от първите мачове. Виждах с какво предпочитание се отива на подготовка и по какъв начин се подхожда към мачовете. Малшансът и опитът не ни доближи в този момент да имаме не две победи, а най-малко шест. Бях сигурен, че и двата тима ще останат в Лигата на нациите. Не съм се тормозил, въпреки че беше доста мъчно. Така би трябвало да се играе. Женският тим го сподели, а днеска мъжкият безусловно беше за образец. Независимо, че бяхме доста близко първия гейм, загубихме го. След това бяхме преобладаващият тим. Много съм благополучен за тях. Пожелавам им единствено по този начин да упражняват и да играят “, сподели Любо Ганев.
 Алекс Николов: Изпълнихме задачата си да останем в Лигата Алекс Николов: Изпълнихме задачата си да останем в Лигата
„ Работят всички по една стратегия, всички се отдават оптимално и в подготвителния развой и в мачовете. Всички дават всичко от себе си. Радвам се, че нещата се получават. Това е верният път. Ще ни радват още доста мачове “, добави той.

„ Само написах на тийм мениджъра и на Ники Желязков, че ги приветствам. Знам, че еуфорията е страхотна. Имаме да изиграем още един мач в неделя. Пожелавам им да играем по този начин и по-късно да отидат на заслужена отмора. Няма да е толкоз дълга. Другата алтернатива беше да отидем да играем чалъндж шампионат. Момчетата справедливо си завоюваха почивката “, сподели още президентът на родната федерация.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР