България не може да остава повече без правителство. Ние покачихме

...
България не може да остава повече без правителство. Ние покачихме
Коментари Харесай

Борисов пред депутатите: Единствено с ПП-ДБ можем да направим стабилно правителство

„ България не може да остава повече без държавно управление. Ние покачихме резултата си, само че нищо устойчиво не може да се извърши без да има национално единодушие и то с партии, които изповядват нашата идеология - в поддръжка на Украйна, понижаване на инфлацията, основаване на условия за бизнес... ", съобщи Бойко Борисов пред депутатите преди утрешното първо съвещание на Народното събрание. Според него има няколко разновидността за държавно управление, само че има единствено един, който да е за постоянен модел на ръководство.
Прочетете още
„ Колкото и да ни нападат, нашите другари от Политическа партия - Демократична България, единственото дълготрайно и устойчиво държавно управление е сред двете обединения.  Ние имаме идентични визии на 99% в стратегиите си. Войната сред нашите партии беше толкоз яростна, само че това е дълготрайна визия даже за геостратегическата ориентировка на България.  Самоконтролът сред партиите е максимален поръчител против предварителна защита против корупцията “, сподели Борисов. Той предложи Асен Василев да управлява всички инфраструктурни обекти.

„ Има и различен разновидности, само че там имаме ясни разграничителни линии – Украйна и къде се намираме в Европа. Съответно за тематиката Северна Македония.  „ Възраждане “ си повишават резултата, и споделят ние може да поносим, като по този начин пазят  електората си.  Има Такъв Народ – в Народното събрание ще играят ролята на държавен и партиен надзор, съгласно Слави Трифонов.  ДПС са подготвени да ръководят постоянно и по този начин оставаме  ние и сътрудниците от Политическа партия – Демократична България “, сподели водачът на ГЕРБ. Той прикани народните представители да бъдат смирени и да не дават отговор на провокациите в Народното събрание.

„ Очаквам в идващите дни повече разсъдък и мъдрост от политическите партии, в противоположен случай отиваме на избори без бюджет. Без нас – не може да има правителство… подготвени сме диалогични сме, слагаме България над всичко – само желаеме с нас да се отнасят с почитание поради голямата войска от гласоподаватели, която стои зад нас “, сподели Борисов. Той добави, че ГЕРБ ще предложи Росен Желязков ръководител на Народното събрание.



 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР