България може да реши проблемите си с помощта на инструментариума

...
България може да реши проблемите си с помощта на инструментариума
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Евроатлантическото мнозинство може да се справи с проблемите в България

България може да реши проблемите си благодарение на инструментариума на Европейски Съюз и на НАТО, т.е. посредством основаването на евроатлантическо болшинство в Народното събрание. Това сподели за предаването „ Тази неделя “ Надежда Неински, някогашен външен министър и някогашен дипломат в Турция.

„ Взрива (срещу основния прокурор – б.р.), каквото и да се открие за него, за мен е доста симптоматично, че евроатлантическите ни сътрудници желаят да наблюдават следствието на този проблем. Взрив, който и да го е направил и който и да го е поръчал, в една страна членка на Европейски Съюз и на НАТО, във всички случаи бъди голямо безпокойствие, изключително когато той е ориентиран против основния прокурор “, изясни тя.

Той съобщи, че съжалява, в случай че е внесъл комплициране, че фамилията на основният прокурор е пътувало с него в деня на атентата

Надежда Нейнски акцентира, че най-важното по този проблем е да се стигне до истината и прикани обществото да е внимателно. Тя разяснява още, че българите се усещат комплицирани от лансирането на другите версии. „ Смятам, че всичко, което се случва сега, е в ущърб на доверието в институциите и държавността – не може една институция, да споделя, че е подведена от друга институция “, сподели още тя.

Бившият ни външен министър разяснява и вътрешнополитически тематики . Надежда Нейнски е безапелационна, че България се намира в рецесия и единственият метод да се решат проблемите е да се сътвори евроатлантическо болшинство в Народното събрание.

„ България наподобява непоносимо извън “, съобщи някогашният министър председател

„ Няма друго болшинство, което да е в положение да реши проблемите на България. Говори се за хартиено болшинство и за разнообразни обединения. Всеки си играе с тази тематика, като част от метода по който вижда натиска върху другия си сътрудник. Но би трябвало да е безпределно ясно на всички, че България може да си реши проблемите единствено като употребява инструментариума на Европейски Съюз и на НАТО “, сподели още тя.   

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР