България Младежи взривиха химическа тоалетна с пиратки Трябва ли да

...
България Младежи взривиха химическа тоалетна с пиратки Трябва ли да
Коментари Харесай

Младежи взривиха химическа тоалетна с пиратки

България Младежи взривиха химическа тоалетна с пиратки Трябва ли да се забранят пиратките в новогодишната нощ  Надежда Неменски 2 януари 2020, 10:00  Младежи взривиха химическа тоалетна с пиратки
Младежи взривиха химическа тоалетна с пиратки
 Клиент на заведение блъсна с колата си шестима души в София
Клиент на заведение блъсна с колата си шестима души в София
 Скандал за пиратки с кмета на Симитли и сина му
Скандал за пиратки с кмета на Симитли и сина му
 Трима в болница след злополука, измежду тях и бременна жена
Трима в болница след злополука, измежду тях и бременна жена
 610 лв. става минималната работна заплата от през днешния ден
610 лв. става минималната работна заплата от през днешния ден
 Внезапно умря журналистката Силва Зурлева
Внезапно умря журналистката Силва Зурлева
 Облачно начало на годината, по кое време се стопля времето
Облачно начало на годината, по кое време се стопля времето
 Шанс за живот: Три сполучливи трансплантации преди Нова година
Шанс за живот: Три сполучливи трансплантации преди Нова година

тотици хиляди гърмежи и тътени се чуха в празничната нощ. Част от обществото е твърдо срещу потреблението на пиротехнически произведения и желае продажбата им да бъде спряна.

На това мнение е и общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера. В ефира на „ Здравей, България” по NOVA, той съобщи, че би трябвало да има промяна в Закона за оръжията, боеприпасите и взривните субстанции, с цел да се спре всеобщата им продажба.

Скандал за пиратки с кмета на Симитли и сина му

Пиратки се употребяват освен в новогодишната нощ, а и през останалите дни от годината .

Преди дни група младежи взривиха социална тоалетна в градинката зад Баня Мадара.

„ Три момчета хвърлиха бомбичка в тоалетната и тя се обърна. Сами си представяте какво е станало вътре. Законът за боеприпасите, оръжията и взривните субстанции е тотално сгрешен. Той би трябвало да бъде реформиран.

Подходът у нас е прекомерно демократичен.

Всеки може да си закупи пиротехника, която се продава съвсем на всички места .

Трябва да се вкарат рестрикции. Това е безумство. Освен това домашните любимци доста се опасяват от гърмежите”, сподели Карлос Контрера.

Край на новогодишните фойерверки?

„ По принцип законът дефинира, че деца под избрана възраст не могат да купуват пиратки. Бъдете сигурни, че това се съблюдава в магазините. Но те постоянно могат да изпратят по-възрастен и той да купи изделието. На този стадий не може да се ограничи продажбата на пиротехнически произведения. Може единствено да ги използваме вярно, с цел да не стават произшествия.

Има по-леки и по-тежки пиратки. Вторите в действителност могат да бъдат доста рискови. Не бива да използваме пиратки покрай блоковете, тъй като могат да влязат в нечий апартамент. Трябва да се отдалечим най-малко на 15 метра от входа”, изясни пиротехникът Светозар Христов.

Очаква се по-късно в четвъртък от „ Пирогов” да дадат повече информация за това има ли потърпевши от пиротехника хора в новогодишната нощ.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Надежда Неменски Източник: пиратки химическа тоалетна Нова година .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Учители и обществени служащи с по-високи заплати  1 Възрастта и стажът за пенсиониране нарастват  1 Кога започва данъчната акция за 2020г.  1 За 188 000 автомобила няма да се заплаща по-висок налог в София --> Пaрите ни  Учители и обществени служащи с по-високи заплати Учители и обществени служащи с по-високи заплати  Възрастта и стажът за пенсиониране нарастват Възрастта и стажът за пенсиониране нарастват  Кога започва данъчната акция за 2020г. Кога започва данъчната акция за 2020г.  За 188 000 автомобила няма да се заплаща по-висок налог в София За 188 000 автомобила няма да се заплаща по-висок налог в София Не пропускай  Шанс за живот: Три сполучливи трансплантации преди Нова година Шанс за живот: Три сполучливи трансплантации преди Нова година  Италиански доктор: Шумахер към този момент е доста друг от това, което помним Италиански доктор: Шумахер към този момент е доста друг от това, което помним  Ето къде карат най-старите коли в Европа Ето къде карат най-старите коли в Европа  <br> Най-гледаните филми и сериали на през 2019 година <br>
Най-гледаните филми и сериали на през 2019 година
Последни  <p>Младежи взривиха химическа тоалетна с пиратки</p> Младежи взривиха химическа тоалетна с пиратки  <p>Ирландия ще забрани продажбата на ДВГ</p> Ирландия ще забрани продажбата на ДВГ  <p>Ето какво да вършиме, в случай че сте прекалили с <strong>алкохола</strong></p> Ето какво да вършиме, в случай че сте прекалили с алкохола  Омбудсманът сезира основния прокурор - 24 смъртни случая през 2019 година в дом Омбудсманът сезира основния прокурор - 24 смъртни случая...  <p>Пожарите в Австралия: Извънредно състояние и оцветени ледници</p> Пожарите в Австралия: Извънредно състояние и оцветени...  Обвиниха актриса от „ Капитан Америка “, че е умъртвила майка си Обвиниха актриса от „ Капитан Америка “, че е умъртвила майка...  <p>Снимка на <strong>принц Хари и Арчи</strong> разтопи сърцата на всички</p> Снимка на принц Хари и Арчи разтопи сърцата на всички  Страшни наводнения точно на Нова година, десетки жертви в Индонезия Страшни наводнения точно на Нова година, десетки жертви в...  Айзък Азимов Господарят на роботиката: Айзък Азимов  Румънка стана най-младата баба в света Румънка стана най-младата баба в света  <p>Холандия публично престана да съществува</p> Холандия публично престана да съществува  Huawei чака Huawei чака " сложна " година  <p>Ето кой има имен ден на <strong>2 януари</strong></p> Ето кой има имен ден на 2 януари  Над 200 запалени коли в Страсбург в новогодишната нощ Над 200 запалени коли в Страсбург в новогодишната нощ  Клиент на заведение блъсна с колата си шестима души в София Клиент на заведение блъсна с колата си шестима души в...  Проучване: Все повече хора желаят гъвкаво работно време Проучване: Все повече хора желаят гъвкаво работно време  <p><strong>Книгите</strong>, които да прочетем през <strong>януари</strong></p> Книгите, които да прочетем през януари  Скандал за пиратки с кмета на Симитли и сина му Скандал за пиратки с кмета на Симитли и сина му  Папа Франциск Папа Франциск плесна по ръката напориста жена  Корейска кухня Отвъд егото: монахинята, която поставя дзен в паница Всичко от през днешния ден Виц на деня 03:00. Пиян чука на вратата. Отваря му сънен мъж: - Кажи, брато! - Миии....... аззз.... тук ъъъъ.... се прибирам.... - Това, не… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Откриха монумент на Капитан Петко челник в Борисовата градина  Хемингуей предлага: Книгите, които да прочетем  Любовниците от Аушвиц: историята, която трогна света  Тайната на положителния самун и препоръките по какъв начин да го съхраняваме  Френско списание от 30-те: София съвсем не е балкански град  Маги Джанаварова за „ Маскираният артист “: Най-много ме разсмя съмнение, че съм Геро Най-много ме разсмя догатката... Водещи вести  Страшни наводнения точно на Нова година, десетки жертви в Индонезия Страшни наводнения точно на Нова година, десетки жертви в Индонезия  Обвиниха актриса от „ Капитан Америка “, че е умъртвила майка си Обвиниха актриса от „ Капитан Америка “, че е умъртвила майка си  Омбудсманът сезира основния прокурор - 24 смъртни случая през 2019 година в дом Омбудсманът сезира основния прокурор - 24 смъртни случая през 2019 година в дом  Румънка стана най-младата баба в света Румънка стана най-младата баба в света  <p>Ето кой има имен ден на <strong>2 януари</strong></p> Ето кой има имен ден на 2 януари  Айзък Азимов Господарят на роботиката: Айзък Азимов  <p>Снимка на <strong>принц Хари и Арчи</strong> разтопи сърцата на всички</p> Снимка на принц Хари и Арчи разтопи сърцата на всички  <p>Пожарите в Австралия: Извънредно състояние и оцветени ледници</p> Пожарите в Австралия: Извънредно състояние и оцветени ледници  Huawei чака Huawei чака " сложна " година  <p>Ето какво да вършиме, в случай че сте прекалили с <strong>алкохола</strong></p>
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР