България Къде се губи водата на Перник – започва обследване

...
България Къде се губи водата на Перник – започва обследване
Коментари Харесай

Къде се губи водата на Перник – започва обследване

България Къде се губи водата на Перник – стартира проучване Премиерът Бойко Борисов се срещна с представители на спешния щаб на Перник  Надежда Неменски 24 декември 2019, 16:49  Къде се губи водата на Перник – стартира проучване
инистър-председателят Бойко Борисов се срещна в Министерския съвет с представители на спешния щаб на Перник, образуван по отношение на бедственото състояние в общината.

На срещата участваха вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на стопанската система Емил Караниколов, кметът на града Станислав Владимиров и регионалният шеф Емил Костадинов, оповестиха от пресслужбата на държавното управление.

Пускат Владайски канал към Перник

В хода на диалога министър председателят Борисов беше осведомен за подхванатите ограничения по отношение на водната рецесия в региона.

Още във вторник стартира обследването на загуби по мрежата по Клон 2 ,

където по моментни проучвания се губят по към 90 l/s. За задачата ще се създадат ровове през към 150-200 м. в сектора, с цел да се разбере дали става въпрос за повреда или за нерегламентирано отклоняване.

Това са новите цени на водата в България от 1 януари

На 27 декември на р. Владая ще се сложи табела, че построеното оборудване за отклонение на водата към бент. „ Студена “ е краткотрайно, до прекосяване на бедствието.

Премиерът Борисов беше осведомен и за идния монтаж на разходомери на събирателна тръба след „ Врелото “, на р. Кладница, на р. Матица, в сектора сред Чуйпетлово и Боснек и на шахтата след Водноелектрическа централа.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Надежда Неменски Бойко Борисов среща Перник вода .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Искат вноската във втория пенсионен дирек да доближи 10%  1 Какво покрива здравната каса за зъболечение от следващата година  1 Глоба, в случай че не плащате за ремонт на входа  1 Окончателно: Водата нараства от 1 януари --> Пaрите ни  Искат вноската във втория пенсионен дирек да доближи 10% Искат вноската във втория пенсионен дирек да доближи 10%  Какво покрива здравната каса за зъболечение от следващата година Какво покрива здравната каса за зъболечение от следващата година  Глоба, в случай че не плащате за ремонт на входа Глоба, в случай че не плащате за ремонт на входа  Окончателно: Водата нараства от 1 януари Окончателно: Водата нараства от 1 януари Не пропускай  Това са новите цени на водата в България от 1 януари Това са новите цени на водата в България от 1 януари  <br> <strong> Изобретения </strong>, за които са казвали, че нямат <strong> бъдеще </strong> <br>
Изобретения , за които са казвали, че нямат бъдеще
 <br> 5 от <strong> най-хубавите </strong> <strong> филми </strong> за <strong> 2020 </strong> <br>
5 от най-хубавите филми за 2020
 <br> Най- <strong> сполучливите звезди </strong> през 2019 година <br>
Най- сполучливите звезди през 2019 година
Последни  <p>Къде се губи водата на Перник &ndash; стартира обследване</p> Къде се губи водата на Перник – стартира проучване  <p>Най-известната коледна ария не е на Марая Кери</p> Най-известната коледна ария не е на Марая Кери  Бачковският манастир Български манастири ще бъдат актуализирани с европари  Стойно Чачов, кмет на Стрелча Отстраниха от служба кмета на Стрелча  От любов към щерка си - по какъв начин О. Хенри основава разказите си От любов към щерка си - по какъв начин О. Хенри основава разказите...  <p>Климатичният апокалипсис към този момент се случва</p> Климатичният апокалипсис към този момент се случва  <p>Ще санкционират ли младежите, потрошили коли в Пловдив</p> Ще санкционират ли младежите, потрошили коли в Пловдив  <p>Какво е положението на детето, блъснато от две коли</p> Какво е положението на детето, блъснато от две коли  <p>Без &bdquo;синя&rdquo; и зелена&rdquo; зона по празниците</p> Без „ синя” и зелена” зона по...  <p>Опасно време и захлаждане на празника</p> Опасно време и захлаждане на празника . Библиотека отваря на Коледа с цел да приюти бездомни  <p>Посрещаме <strong>Бъдни вечер</strong>, а имен ден честват...</p> Посрещаме Бъдни вечер, а имен ден честват...  Най-важните софтуерни промени за последните 10 година Най-важните софтуерни промени за последните 10 година  Ванга за 2020: Атентат против Путин, болест за Тръмп Ванга за 2020: Атентат против Путин, болест за Тръмп  Ужас, в Германия откриха изчезнало дете в долап Ужас, в Германия откриха изчезнало дете в долап  Гърция ще дава по 2000 евро за новородено дете Гърция ще дава по 2000 евро за новородено дете  Арестуваха юноша за нахлуване в дома на фоторепортер Арестуваха юноша за нахлуване в дома на фоторепортер  Сметната палата откри пропуски на Министерство на околната среда и водите за НАТУРА 2000 Сметната палата откри пропуски на Министерство на околната среда и водите за НАТУРА 2000  Опасно време на следващия ден, става студено, градушка и опустошения през днешния ден Опасно време на следващия ден, става студено, градушка и опустошения през днешния ден  Дете с заплаха за живота, блъснаха го две коли Дете с заплаха за живота, блъснаха го две коли Всичко от през днешния ден Виц на деня Телефонът в туристическа организация звъни: - Добър ден, за Египет продавате ли билети? - Разбира се. - А за кои курорти? - Хургада, Шарм-ал-шейх, Таба,… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Откриха монумент на Капитан Петко челник в Борисовата градина  Хемингуей предлага: Книгите, които да прочетем  Любовниците от Аушвиц: историята, която трогна света  Тайната на положителния самун и препоръките по какъв начин да го съхраняваме  Френско списание от 30-те: София съвсем не е балкански град  Маги Джанаварова за „ Маскираният артист “: Най-много ме разсмя съмнение, че съм Геро Най-много ме разсмя догатката... Водещи вести  Стойно Чачов, кмет на Стрелча Отстраниха от служба кмета на Стрелча  <p>Климатичният апокалипсис към този момент се случва</p> Климатичният апокалипсис към този момент се случва  <p>Опасно време и захлаждане на празника</p> Опасно време и захлаждане на празника  <p>Какво е положението на детето, блъснато от две коли</p> Какво е положението на детето, блъснато от две коли  <p>Ще санкционират ли младежите, потрошили коли в Пловдив</p> Ще санкционират ли младежите, потрошили коли в Пловдив  <p>Без &bdquo;синя&rdquo; и зелена&rdquo; зона по празниците</p> Без „ синя ” и зелена ” зона по празниците  <p>Най-известната коледна ария не е на Марая Кери</p> Най-известната коледна ария не е на Марая Кери  <p>Посрещаме <strong>Бъдни вечер</strong>, а имен ден честват...</p> Посрещаме Бъдни вечер, а имен ден честват...  От любов към щерка си - по какъв начин О. Хенри основава разказите си От любов към щерка си - по какъв начин О. Хенри основава разказите си  Ванга за 2020: Атентат против Путин, болест за Тръмп Ванга за 2020: Атентат против Путин, болест за Тръмп  Бачковският манастир Български манастири ще бъдат актуализирани с европари  Ужас, в Германия откриха изчезнало дете в долап Ужас, в Германия откриха изчезнало дете в долап  Гърция ще дава по 2000 евро за новородено дете Гърция ще дава по 2000 евро за новородено дете  Арестуваха юноша за нахлуване в дома на фоторепортер Арестуваха юноша за нахлуване в дома на фоторепортер
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР