България излиза в първия си мач от втората групова фаза

...
България излиза в първия си мач от втората групова фаза
Коментари Харесай

Гледайте на живо по БНТ1: Волейболната среща България-Иран

България излиза в първия си мач от втората групова фаза на Световното състезание по волейбол против Иран. Мачовете към този момент са в София.

Двубоя може да гледате в ефира на БНТ1 или онлайн .

Българският народен тим по волейбол излиза за реванш против Иран в Арена „ Армеец “. Точно преди седем дни „ лъвовете “ изгубиха от азиатците с 1:3 (22:25, 20:25, 25:22, 19:25) в мач от група D, припомня спортният информативен уебсайт на Българска национална телевизия. Победата в днешния дуел е наложителна, както и триумфите в мачовете против Съединени американски щати и Канада, с цел да може възпитаниците на Пламен Константинов да се класират измежду най-хубавите 6 и да отпътуват за Торино, където ще се борят за златото.

„ Ако реализираме 3 победи ще бъде над упованията на всички, само че не е и невероятно. На момчетата им липсва малко религия един към различен в тежки моменти. Когато играеш у дома, е по-трудно, само че би трябвало да се научим да използваме публиката. Доволен съм от всички мачове в груповата фаза като се изключи този против Иран. Дано този път да е по-различно “, съобщи Константинов на конференция преди мача.

„ Ще се опитаме да се представим на най-високо равнище в идните срещи. Справихме се добре във Варна уповавам се да го създадем и в София. Ще се борим, същото се чака и от българите. Очаквам да се получи превъзходен мач “, разяснява Игор Колакович –треньорът на Иран.

Единственият проблем пред националният ни селекционер е отсъствието заради травма на Теодор Тодоров.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР